Görüş Bildir
Haberler
Biten Bir İlişkiye İkinci Bir Şans Verip Tekrar Deneyenlerin Çok İyi Bildiği 15 Şey

etiket Biten Bir İlişkiye İkinci Bir Şans Verip Tekrar Deneyenlerin Çok İyi Bildiği 15 Şey

Borgen
11.11.2016 - 13:54

1. Yeniden bir araya gelmenin mutluluğu çok da uzun sürmez. İlk günlerde kısa bir süreliğine eskisinden de iyi olan ilişki bir süre sonra dertte sıkıntıda da eskisini geride bırakır hale gelir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Edilen ilk kavga insanın içine pişmanlık tohumlarını daha o andan ekmeye başlar. Acaba tekrar başlamakla hata mı edilmiştir?

3. Ufak tartışmalar zamanla birden eski defterlerin açıldığı büyük kavgalara dönüşmeye başlar.

4. Karşındaki insanın her hareketi, her sözü batmaya başlar. Ne söylese altında başka şeyler aranır ki bu geri dönülemez bir yolun başlangıcıdır aslında..

5. Taraflar daha hoyrat olur birbirine karşı, bir kere ayrılık yaşandıktan sonra eski özen ve sabır kalmaz birbirine karşı.

6. Artık ayrılık o kadar da korkunç bir şey gibi görünmüyordur çünkü bir defa tecrübe edilmiştir. İnceldiği yerden kopsun ruh hali hakimdir ve bu ikinci şansın önündeki en büyük engeldir aslında.

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Ayrılırken edilmiş kötü sözler sık sık karşı tarafa hatırlatılır. Gider ayak herkes eteğindeki taşları döktüğü için aklın bir ucunda o acı sözler kalıcı bir yer edinmiştir ve silmek imkansızdır artık onları.

8. Hele ki o ayrılık süreci esnasında araya başka sevgililer girmişse işler iyice zor bir hal alır.

9. Bu sürekli karşı tarafın başına kakılır. Yeteri kadar sevmemiş olmakla, kolay vazgeçmekle, hemen başka kollara koşmak için fırsat kollamış olmakla suçlarlar birbirlerini.

10. İlişkiyi bitirenin aslında kim olduğu tartışması yapılır. İki taraf da diğeri yüzünden bittiğini iddia eder ve işler içinden çıkılmaz bir hal alır.

11. Onsuz olmanın acısı ile onunla olmanın sıkıntısını tartar insan kafasında. Bu ilişkinin taraflara mutluluktan çok zarar verdiğinin yeniden fark edilmesiyle malum süreç tekrar başlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

12. Biten bir ilişkiyi tekrar canlandırmaya çalışmanın ne kadar büyük bir hata olduğu fark edilir ama artık çok geçtir. O sancılı süreç tekrar yaşanacaktır ve bu insanın gözünde büyür.

13. En sonunda kaçınılmaz son gelir ve yeni bir ayrılık kapıyı çalar. Bu sefer karar vermek de uygulamak da ilkine göre daha kolaydır.

14. Bu defa içinde daha fazla pişmanlık vardır. Kaybedilen zamana, verilen emeğe, gösterilen çabaya pişman olur, bile bile neden aynı eziyeti neden tekrar yaşadığınızı sorgularsınız.

15. "Asla bir daha aynı hatayı yapmam" sözünü verirsiniz kendinize ama siz de bilirsiniz ki mevzu aşk oluna "asla"ların pek de bir anlamı yoktur.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
542
238
130
29
28
23
19
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın