Görüş Bildir
Haberler
Birlikte Program Yapıp Sonrasında Özel Hayatlarında Bir Türlü Yüzü Gülmeyen 10 Ünlü

etiket Birlikte Program Yapıp Sonrasında Özel Hayatlarında Bir Türlü Yüzü Gülmeyen 10 Ünlü

Candaş KARAGÖZ
17.04.2016 - 12:40 Son Güncelleme: 24.04.2016 - 23:48

Onlar geçmiş yıllarda birlikte program yapmış ve bizleri ekran başına kitlemiş sunucular. Bir dönem birlikte program yapmış bu sunucuların enteresan bir tesadüf noktaları var. Sunuculardan biri özel hayatında mutluyken, diğeri ise mutluluğu bir türlü yakalayamamış. Kimler mutlu kimler mutsuz gelin detayları inceleyelim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Murat Başoğlu - Şebnem Dönmez

1. Murat Başoğlu - Şebnem Dönmez

Bu iki Sabah Şekerleri'nde yüzü gülmeyen taraf Şebnem Dönmez oluyor. Yönetmen ve yapımcı Ezel Akay ile 2004 yılında evlendi fakat 2007 yılında ayrıldı. 

Murat Başoğlu ise Hande Bermek ile 2003 yılından beri mutlu bir evlilik sürdürüyor.

2. Vatan Şaşmaz - Melike Öcalan

2. Vatan Şaşmaz - Melike Öcalan

Mutluluğu yakalayamayan Sabah Şekeri bu kez Melike Öcalan. 1997 yılında şarkıcı Suat Suna ile evlendi ama bu evlilik 2008 yılında sona erdi. TV dünyasında da çok sık gözükmeyen Melike Öcalan, sakin bir hayat yaşamayı tercih ediyor.

Vatan Şaşmaz ise 2011 yılında Nurşen Kocayaş ile evlendi. Bu evlilik 2014 yılındı bitti. Geçtiğimiz yıl Yasemin Adalı ile evlenen Vatan Şaşmaz şu an mutluluğu yakalamış gibi gözüküyor.

3. Alp Kırşan - Özlem Yıldız

3. Alp Kırşan - Özlem Yıldız

Bu ikilinin en talihsiz olan isim Özlem Yıldız. Özel hayatıyla sürekli gündemde olan güzel sunucu 2005 yılında evlendiği Sinan Serter'den 2013 yılında boşandı. Şu an yine dönem dönem özel hayatı ile gündeme gelmeye devam ediyor. 

Alp Kırşan ise şanslı sabah şekerlerinden. 2014 yılında Zeynep Dörtkardeşler ile dünya evine girdi. Yeni çocukları olan çift mutluluklarını gözlerden uzak yaşamayı tercih ediyor.

4. Yalçın Dümer - Ebru Cündübeyoğlu

4. Yalçın Dümer - Ebru Cündübeyoğlu

Bu iki partnerden şansız olanı Yalçın Dümer. 1993 yılında evlendiği Serpil Çakmaklı'dan ayrıldıktan sonra 1998 yılında Esra Balamir ile evlendi. 1 yıl evli kalan çift 1999 yılında boşandı. Yalçın Dümer şu anda gözlerden uzak bir yaşam sürüyor.

Ebru Cündübeyoğlu 2003 yılında Güçlü Mete ile evlendi. Duru isimli kızlarını kucaklarına alan çift magazinden uzak yaşamayı tercih ediyor.

5. Erkan Petekkaya - Ceyda Düvenci

5. Erkan Petekkaya - Ceyda Düvenci

Bu sefer özel hayatında şansız olan Ceyda Düvenci. Programdan sonra 2000 yılında Kaan Girgin ile evlendi bu evlilik 2002 yılında son buldu. Daha sonra Engin Akgün ile 2008 yılında dünya evine giren güzel sunucu 2013 yılında ayrıldı. Son olarak ise 2015 yılında Bülent Şakrak ile dünya evine girdi. 

Erkan Petekkaya 2003 yılında Didem Petekkaya ile evlendi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Oktay Kaynarca - Ceren Erginsoy

6. Oktay Kaynarca - Ceren Erginsoy

İkiliden iş hayatında kazanıp aşkta kaybedeni Oktay Kaynarca. İlk olarak 2002 yılında Özgü Namal ile evlenen oyuncu 2008 yılında sürpriz bir şekilde ayrıldı. Daha sonra 2012'de Melek Angun ile evlenen Kaynarca 2013 yılında boşandı. 

Ceren Erginsoy 2005 yılında Erdem Özcan ile evlendi. Mutlu aile yaşantısı sürdürüyor.

7. Bekir Aksoy - Asuman Krause

7. Bekir Aksoy - Asuman Krause

Asuman Krause ismi bir çok ünlü kişiyle anılmasına rağmen henüz mutluluğu yakalayamayan güzellerden. En son Ümit Erdim ile ilişkisinde evliliğe yaklaşmıştı fakat o da olumsuz sonuçlandı. Güzel sunucu hala aradığı aşkı bulamadı.

Bekir Aksoy bir çok isimle aşk yaşamasına rağmen mutluluğu Best Model Derya Çavuşoğlu ile buldu. Çift 2013 yılında dünya evine girdi.

8. Dost Elver - Ebru Şallı

8. Dost Elver - Ebru Şallı

Bir dönem Pazar Yıldızı isimli programı birlikte sunan Elver ve Şallı ikilisinden şansız olanı Ebru Şallı. 1 yıl evli kaldığı Ozan Orhon'dan ayrıldıktan sonra 2002 yılında Harun Tan ile evlendi. Bu evlilik 2013 yılında bitti. En son bir hafta önce uzatmalı sevgilisi Sinan Akçıl'dan ayrıldı.

Dost Elver 1998 yılında Şirvan Denizci ile evlendi. Uzun yıllardır mutlu bir aile yaşantısı sergiliyor.

9. Metin Şentürk - Doğa Rutkay

9. Metin Şentürk - Doğa Rutkay

TRT 1'de birlikte yaklaşık 5 yıl program yapan iki ünlüden özel hayatında yüzü gülmeyen Metin Şentürk oluyor. 2006 yılında evlendiği Fulya Kalkavan'dan olaylı bir şekilde 2014 yılında ayrılan şarkıcının özel hayatında henüz yüzü gülmedi.

Doğa Rutkay ise 2014 yılında haberci ve sunucu Kerimcan Kamal ile dünya evine girdi. Mutluluklarını her fırsatta sosyal medyadan hayranları ile paylaşıyor.

10. Haluk Bilginer - Zuhal Olcay

10. Haluk Bilginer - Zuhal Olcay

2002 yılında ATV'de yayınlanan Ti Show isimli programı beraber sunan ve o dönemde evli olan çift 2004 yılında sürpriz bir şekilde boşandı.

Haluk Bilginer daha sonra 2006 yılında Aşkın Nur Yengi ile hayatını birleştirdi. Fakat bu evlilikte uzun süreli olmadı. 2 yıldır Zerrin Tekindor ile beraber olan oyuncu sonunda aşkı bulmuş gözüküyor.

Zuhal Olcay ise Haluk Bilginer'den sonra hayatında kimselere yer vermedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
394
37
31
28
20
13
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
katilice

peki Zuhal Olcayın o makyaj

delirium

Boş...

tatlış penguen

zuhal olcay <3 hayranıyım yaaaa canım benimmmm