Görüş Bildir
Haberler
Birçoğumuz Fark Etmesek de Kaşlarımızın Makyajımızı Aşırı Etkilediği 10 An

Birçoğumuz Fark Etmesek de Kaşlarımızın Makyajımızı Aşırı Etkilediği 10 An

pondsjournal
05.10.2023 - 18:18

Kaşlarınızın makyajının önemi aslında sandığınızdan çok daha büyük! Yüzünüzün tüm ifadesini değiştiren bu uygulama ile bambaşka birine dönüşmeniz mümkün...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kaşlarını yukarı tarayarak ifadeni tamamen değiştirebilirsin...

Yukarı doğru kaldırılan kaşlar yüzünüzün sahip olduğu imajı değiştirir ve daha keskin durmasını sağlar! Bu sayede dikkat çekici bakışlara ev sahipliği yapabilirsiniz. 😏

2. Cilt tonuna uygun şekilde doldurulan kaşlar sizi bambaşka birine dönüştürür.

Kaşların makyajı aslında sanıldığından çok daha önemli. Cilt tonuna uygun renk seçimi yüzle uyum sağlar. Doğal ve hoş görünüm için mutlaka adımları deneyin.

3. Gözlerinize ayrı bir derinlik katar...

Kaş makyajının gözleri derinleştirdiğini söylesek kesinlikle yanılmayız! Kaşların doğru şekilde şekillendirmesi sizi oldukça çekici gösterir.

4. Yüz simetrin tamamen değişir!

Kaş makyajı yüzün simetrisini dengeleyerek makyajın genel harmonisini arttırır. Uygun şekilde şekillenmiş kaşlar yüzle bütünlük sağlar.

5. İfadenizin daha belirgin olmasını sağlar!

Yeni girdiğiniz bir ortamda kaşlarınız sayesinde bütün dikkatleri üstünüze toplayabilirsiniz! Ufak bir kaş değişikliği ile adeta farklı birine dönüşmek elinizde!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kaşlar göz makyajının tamamlayıcısıdır!

Kaşlar göz makyajını tamamlayarak gözleri çerçeveler ve göz makyajının daha dikkat çekici olmasını sağlar!

7. Saçınızı tarar gibi kaşlarınızı da taramayı ihmal etmeyin!

Size uygun bir kaş jeli ile kaşlarınızı yukarı doğru kaldırarak tarayın. Kaş jeli gün boyu sabit durmasını sağlıyor ve kaç saat geçerse geçsin makyajınız ile bütünlüğünü korumaya devam ediyor!

8. Bakım denilince aklınıza kaşlarınız da gelsin!

Kaşlarınızın bakımı cildiniz kadar önemli! Bunun sebeplerini sizinle yedi maddede paylaştık fakat şöyle bir şey var ki herkesin sahip olduğu kaşlar tamamen farklı! Mesela seyrek kaşlarınız varsa kaş bakım yağı kullanıp kaşlarınızı da tıpkı saçlarınız gibi uzatabilirsiniz bu gibi problemleri tespit ederek kaşlarınızı iyi tanıyabilirsiniz!

9. Hiçbir türlü kaşını uzatamayanlara çözüm: Kaşınızı doldurmak!

Kaşlarımız istediğimiz şekilde olsa bile zaman zaman stresten dökülebiliyor. Bu gibi zamanlarda kaşlarımızı doğal bir şekilde doldurup eskisinden bile güzel hale getirebilirsiniz! Tabii bunu yaparken kaş fırçası doğal durması için daha iyi bir seçim diyebiliriz.

10. Bu kadar sadelik yeterli diyebilir miyiz?

10. Bu kadar sadelik yeterli diyebilir miyiz?

Kaşlarımızın yüzümüzü nasıl etkilediğini konuştuysak sıra geldi değişik kaş ve göz çevresi makyajı fikirlerine... Özellikle özel günlerde dikkat çekici makyajlar yapıp tarzımızı ortaya koymayacaksak bu makyajları ne zaman yapacağız ki!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın