Görüş Bildir
Haberler
TV
Bir Zamanlar Sürekli Ekranlarda Onları Görüyorduk: Teletabiler Şu An Ne Yapıyor?

Bir Zamanlar Sürekli Ekranlarda Onları Görüyorduk: Teletabiler Şu An Ne Yapıyor?

Ma Belle
13.08.2022 - 17:35

Çocuk kuşağı yapımlarında her dönem ilgi odağı olan bir yapım mutlaka vardır. Yayınlandığı zaman izlemeyenlerin bile dikkatini çeken ve döneme damgasını vuran Teletabiler, gerek kostümlerinin renkleriyle, gerek hareketleriyle herkesin ilgi odağı olmuştu. Çok beğenildikleri için o dönem oyuncak satışları bile çok yüksek rakamlara ulaşmıştı. Peki şu an Teletabilerin son durumu ne oldu? Gelin hep beraber öğrenelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Alışılagelmiş yapımlardan biraz farklıydı.

Alışılagelmiş yapımlardan biraz farklıydı.

Türkiye'de de yayınlanan Teletabiler, ilk kez izleyenleri biraz şaşırtmıştı. Çünkü çimenlerin üstünde hoplayıp zıplayan, renkli dört dev karakter herkes için alışılmadık bir görüntüydü.

Bir süre sonra ilgi odağı olmaya başladılar.

Bir süre sonra ilgi odağı olmaya başladılar.

Hareketleri, rengarenk oluşları, çeşit çeşit çiçeklerin arasında hoplaya zıplaya eğlenmeleri, çocukların çok hoşuna gitmişti. Çünkü çocuklar dikkat çeken şeyleri izlemeye bayılırlar. E her zaman gülüp neşeli olmaları da cabasıydı.

Peki Teletabiler şu an ne yapıyor?

Peki Teletabiler şu an ne yapıyor?

Aralarında çok zengin olup ününe ün katarak yükselen de var ama bir o kadar kötü durumlar yaşayıp ölen de...

Simon Shelton (Tinky Winky)

Simon Shelton (Tinky Winky)

Göz alıcı moruyla hafızamızda yer edinen Tinky Winky karakterini Simon Shelton oynuyordu. Shelton, Teletabilerde yer almadan önce Incredible Games,  Ben ve Robot gibi yapımlarda yer almıştı. Ardından Emma Robbins ile evlendi ve iki çocuk sahibi oldu. Ardından hayranlarını şok eden bir haberle herkes sarsıldı... İngiltere'nin Liverpool kentinde hipotermiden dolayı ölen Shelton'ın cesedini polis memurları buldu. Otopsi sonuçlarında vücudunda aşırı dozda alkole rastlandı.

John Simmit (Dipsy)

John Simmit (Dipsy)

John Simmit esasında bir stand-up ustası. Teletabiler sayesinde eriştiği şöhretten sonra, Pokemon'da Pikachu karakterini seslendirdi ve sonrasında neredeyse bilmeyen insan sayısının çok az olduğu Friends dizisinde seslendirme yaptı. Şu anda ise bir yapım şirketi var.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Nikky Smedley (Laa-Laa)

Nikky Smedley (Laa-Laa)

Smedley, Laa-Laa’yı canlandırdı. 1985 yapımı 'Girls Just Want To Have Fun'

filminde dansçı olarak oynadı. Ardından gişe rekorları kıran filmlerde rol aldı. Ayrıca 'Charlie’nin Çikolata Fabrikası','1408','Kara Şahin Düştü','Bu Nasıl Sarışın' gibi filmlerde oyunculuk yaptı. Oyunculuğunun yanı sıra yetenekli bir dansçı ve göz kamaştıran koreografileri ile de tanınıyor. Smedley’in net gelirinin 1,5 Milyon Sterlin olduğu düşünülüyor.

Pui Fan Lee (Po)

Pui Fan Lee (Po)

Pui Fan Lee, sinema mezunudur. Mezun olduktan sonra, 1997-2001 yılları arasında Po’yu canlandırdı. Bridget Jones: The Edge Of Reason’da mahkum olarak rol aldı ve BBC'de East Enders dizisinde Doktor Fremantle karakterinin rolünü üstlendi.

Jessica Smith (Güneş)

Jessica Smith (Güneş)

Jenerikte doğan güneşin içinden gülümseyen bebek Jessica Smith. Smith, kendisine '1997-2015 yılları arasındaki Teletubbies Güneş Bebek' lakabını yakıştırdı ve bu sayede birçok ünlü oyuncuyla tanıştı.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
15
13
4
2
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın