Görüş Bildir
Haberler
Bir Zamanlar Çukurova 120. Bölüm Özeti! Çolak Ağa’nın Gelişi Çukurova’da Dengeleri Değiştiriyor...

Bir Zamanlar Çukurova 120. Bölüm Özeti! Çolak Ağa’nın Gelişi Çukurova’da Dengeleri Değiştiriyor...

Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda; Betül öfke ile Züleyha'dan intikamını alacağını söylerken Züleyha ve Hakan evlilik gününü kararlaştırırlar. Fikret savcılık kararıyla gözaltına alınırken Züleyha hayatının şokunu yaşar. Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Bir Zamanlar Çukurova’ dördüncü sezonunda da perşembe akşamlarının vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Peki, Bir  Zamanlar Çukurova 120. bölümünde neler olacak?  İşte Bir Zamanlar Çukurova 120. bölümünde yaşanacaklar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bir Zamanlar Çukurova’ dördüncü sezonunda da perşembe akşamlarının vazgeçilmezi olmaya devam ediyor! Yirmi yılını hapiste geçiren toprak ağası Haşmet Çolak, memleketi Çukurova'ya döner. Şimdi Haşmet Çolak için hem topraklarını hem itibarını geri alma zamanıdır. Yamanlarla geçmişe dayalı husumeti olan Çolak Ağa, hedefine Çukurova'nın hanımağası Züleyha'yı alır. ‘Bir Zamanlar Çukurova’ bu akşam (20 Ocak) 20.00’de 120’nci bölümüyle atv ekranında olacak.

Çolak Ağa Topraklarını Geri Almaya Geliyor

Çolak Ağa Topraklarını Geri Almaya Geliyor

Yirmi yılını hapiste geçiren toprak ağası Haşmet Çolak, memleketi Çukurova’ya döner. Şimdi Haşmet Çolak için hem topraklarını hem itibarını geri alma zamanıdır. Yamanlarla geçmişe dayalı husumeti olan Çolak Ağa, hedefine Çukurova’nın hanımağası Züleyha’yı alır.

Züleyha ve Hakan'ın Nikah Günü Gelip Çatıyor

Züleyha ve Hakan'ın Nikah Günü Gelip Çatıyor

İlişkileri ciddileşen Züleyha ve Hakan nikah tarihi alır ve evlilik hazırlıkları başlar. Davetiyeleri hazırlamaya koyulan Züleyha ve Hakan’ın bu kararı en çok Fikret’i etkiler. Lütfiye, nikah günü Züleyha’yı karşısına alıp konuşacakları olduğunu söyler.

Betül, İntikam Planlarını Devreye Sokuyor

Betül, İntikam Planlarını Devreye Sokuyor

Züleyha’ya yaptıklarından sonra Çukurova’da barınamayan Betül, Hem Züleyha’dan hem Fikret’ten öcünü almak için kanının son damlasına kadar savaşmaya karar verir. Abdülkadir’in Fikret’e kumpas kurmak için montajladığı filmin kopyasını ele geçirmenin yolunu bulan Betül, Fikret’in başına büyük bir dert açar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bir Zamanlar Çukurova Son Bölüm Özeti

Bir Zamanlar Çukurova Son Bölüm Özeti

Züleyha, Şermin ve Betül'ü konakta barındırmıyor.

Şermin, nişanı atan Fikret'ten açıklama ister. Şermin ve Betül'e yapılanların cezasını ödetmek isteyen Züleyha, bu kez ikisini kapının önüne koyar. Birden çok farklı bir hayatın içine düşen Şermin ve Betül, Züleyha'dan intikam almak için and içer.

Hakan, cezaevinde Mahmut'la yüzleşiyor.

Polisler, savcıyla kavgaya girişen Hakan'ı gözaltına alır. Hakan, dik başlılığına devam ettikçe Abdülkadir, Hakan'ın bir planı olduğunu anlayıp korkuya kapılır. Cezaevine sevk edilen Hakan, Mahmut'la yüzleşir ve Züleyha'yı vuranın kim olduğunu sorar. Züleyha Hakan Gümüşoğlu'nun kardeşinin öldüğünü haber alır almaz yollara düşer. Fikret de onu korumak için beraber gitmeyi teklif eder. Yola çıkmadan Hakan'a cenazeye katılacağını mesaj bırakan Züleyha, gerçeklere bir adım daha yaklaşır.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın