Görüş Bildir
Haberler
Bir Veli Ödevdeki Domuz Görselini Şikayet Etti, Milli Eğitim İnceleme Başlattı

etiket Bir Veli Ödevdeki Domuz Görselini Şikayet Etti, Milli Eğitim İnceleme Başlattı

Emre Ordu
28.05.2019 - 19:07 Son Güncelleme: 29.05.2019 - 11:32

İlkokul ikinci sınıfa giden öğrencilere verilen İngilizce ödevinde domuz görseli bulunması şikayete konu oldu. Zeytinburnu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü velinin şikayeti üzerine 'inceleme' talep etti. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Olayı gazeteci Burcu Karakaş Twitter hesabından duyurdu. Karakaş'ın verdiği bilgiye göre, İstanbul'un Zeytinburnu ilçesindeki bir okulda, ilkokul ikinci sınıfa giden öğrencilere hayvanların isimlerini İngilizce olarak öğretmek için ödev verildi. Ödev görselinde çok sayıda hayvanla birlikte domuz da yer alıyordu.  Ancak bu durum bir veliyi rahatsız etti ve şikayetçi oldu. 

Şikayet üzerine Zeytinburnu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü de harekete geçti. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, geçtiğimiz günlerde okula yazdığı resmi yazıda gerekli incelemelerin yapılmasını ve sonuçla ilgili bilgi verilmesini talep etti.

İşte Karakaş'ın paylaştığı ve şikayete konu olan o domuz görseli ile inceleme talep edilen yazı:

İşte Karakaş'ın paylaştığı ve şikayete konu olan o domuz görseli ile inceleme talep edilen yazı:
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
930
668
326
43
24
18
11
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sedat Yılmaz

burada en büyük suçlu, inceleme başlatılmasına karar veren milli eğitim müdürlüğüdür. veli cahildir, şikayet eder. siz, bu şikayeti nasıl ciddiye alıp da inc... Devamını Gör

Spook

Cehaletin eyleme geçmiş hali. Allah yaratmadı mı domuzu da? Yeme diyor sadece. Atı da yeme diyor. O da mı çizilmesin?

Şeyma Uzun

Allah domuzun etini yemeyi haram kılıyor sadece. Aşağılamayı bırak zaruret hariç öldürmeye, zarar vermeye hatta hakaret etmemize bile müsaade verilmiyor. Ben... Devamını Gör