Görüş Bildir
Haberler
Bir Survivor Yarışmacısı Seç En Baskın Karakter Özelliğini Söyleyelim!

etiket Bir Survivor Yarışmacısı Seç En Baskın Karakter Özelliğini Söyleyelim!

Son 7'ye kalan yarışmacılardan birini seç senin en baskın özelliğini söyleyelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Seç bakalım!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Güvenilir!

Güvenilir!

Verdiğin cevaplara bakılırsa senin en baskın karakter özelliğin güvenli olman! Etrafındaki insanlardan sonsuz güven kazanmışsın ve bunu sonuna kadar hak ediyorsun. En zor zamanlarında yanlarında olmak, en büyük gizemini paylaşmak sana da güç veriyor. Samimiyet senin için fazlaca değerli. Tabii, birine güvendiğinde senin onunda senin gibi olmasını bekliyorsun. Ne diyelim, hayatta hep kendin gibi insanlarla karşılaşırsın!

Cesur!

Cesur!

Verdiğin cevaplara göre senin en baskın karakter özelliğin yürekli olman! Cesaretin sana hayatında yön veriyor sadece bu asla hırsına kapılıp yanlış adımlar atmak demek değil. Zor durumları seviyorsun ve stresle başa çıkmak senin için çocuk oyuncağı. Baskı altında kalmak hiç gözünü korkutmuyor. Kısacası, senin hayatında vazgeçmek yok!

Hırslı!

Hırslı!

Verdiğin cevaplara göre senin en baskın karakter özelliğin hırslı olman! Senin hayatını tek bir kelimeyle özetleyecek olursak o da kuşkusuz savaşım olurdu. Her insan benzer biçimde sen de pek oldukça konuda sıkıntı çekebilirsin ama, motivasyon ve odaklanma mevzusunda asla! Hedefe kilitlendiğin anlarda hiç bir şey seni yolundan edemez. Ancak sana tek önerimiz, sadece hırslarına kapılıp hareket etmemen. Çünkü bu durum sana nihayetinde başarısızlık ve yalnızlık getirebilir.

Hassas!

Hassas!

Verdiğin cevaplara bakılırsa senin en baskın karakter özelliğin hassas olman! Sen tam anlamıyla bir sevgi pıtırcığısın. Senin kocaman bir kalbin var ve bu kalbe hemen hemen hepimiz sığabilir. İçinde zerre kötülük ve art niyet yok. Ancak bu kadar sevgi dolu olunca, aynı zamanda duyarlı da oluyorsun ne yazık ki. Bazen minnacık mevzular bile seni etkileyip üzebiliyor. Sadece, her şeyi kafana takmamaya çalış. Sonunda olacağına varıyor çünkü :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
236
94
64
41
23
18
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Hassas çıktı

Nysa Kjmr

Güvenilir

kedi-dili

Sırf ne demişler diye ebelek Sercanı seçtim, hırsın yüzünden her boku yaparsın diyor.