Görüş Bildir
Haberler
Bir Politikacı New York'da Bulunan 200 Ağaca E-posta Adresleri Açacak

Bir Politikacı New York'da Bulunan 200 Ağaca E-posta Adresleri Açacak

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yanlış duymadınız: ABD New York’da Yukarı Batı Yakası Konsey Üyesi Mark Levine, New York'daki 200 ağaç için farklı eposta adresleri almak istiyor.

Konsey üyesinin sözcüsü Tyrone Stevens, asıl amacın halkın ağaçlarla daha da yakınlaşması olduğunu söyledi. Politikacı, insanların bu şekilde kendileriyle daha kişisel olarak iletişim kuracağını düşünüyor olabilir. İnsanların bu şekilde ağacın kırılmış dallarını, çürümüş kısımların gibi durumlarını eposta atarak yetkililere bildireceğini söyleyen politikacı, bu projenin tek giderinin ağaçların yanında eposta adreslerinin yazılı olacağı tabelalar olduğunu söyledi.

Politikacının takımı New York'da bulunan ağaçları ne kadar farklı oldukları, yaşları, boyları, genişlikleri ve tarihi önemleri gibi kriterlere göre araştıracak ve 200 ağaç seçecekler. Aynı uygulama Avusturalya'da Melbourne'da 2013 yılında yapılmıştı. Şehir ağaçların eposta adreslerini olayların ihbar edilmesi için de kullandı. Zaman içinde, insanların kişisel mesaj atmaya  başladıklarını gören devlet görevlileri de aynı şekilde eğlenceli cevaplar vermeye başladılar.

Kaynak: http://www.engadget.com/2015/11/11/ny...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın