Görüş Bildir
Haberler
Bir Onedio Testi Oluştur Ne Kadar Yaratıcı Olduğunu Söyleyelim!

etiket Bir Onedio Testi Oluştur Ne Kadar Yaratıcı Olduğunu Söyleyelim!

Çıkan sonucu yorumlara yazmayı unutma!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seç.

3. Testin hangi konuyla ilgili olacak?

4. Peki test fikrin nereden geldi?

5. Testinde kaç soru olacak?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Testinin türü ne olsun?

7. Testinde resim kullanır mısın?

8. Son olarak testinde sonuç metini olacak mı? Olacaksa sonuçlar uzun mu olacak kısa mı?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen yaratıcılıkta çığır açmışsın!

Sen yaratıcılıkta çığır açmışsın!

Olaylara bakış açın, düşüncelerin, hayatın tam anlamıyla diğer insanlara göre çok farklı. Detaylara çok fazla önem veriyorsun. Kimsenin umursamadığı, belki de hiçbir zaman fark edemeyeceği detayları sen fark ediyorsun. Bu da sana o detaylardan yeni bir şey yaratma şansı veriyor. Aynı zamanda da yeniliklere çok açıksın. Her defasında farklı şeyler denemek senin çok hoşuna gidiyor.Başarısız olup olmaman önemli değil. Yeni olan her şeyi merak ediyorsun ve bir an önce onu denemek, görmek istiyorsun. Ve en önemlisi sorgulamak, senin hayatının bir parçası.

Yaratıcılık diyince akla gelen ilk isimsin!

Yaratıcılık diyince akla gelen ilk isimsin!

Senin en büyük özelliğin sürekli olarak yenilik peşinde olman. Yeni olan her şey senin için karşı konulmazdır! Biraz da meraklısın. Bir şeyler keşfetmeye ihtiyacın var sanki. Hayatını bunun üzerine kurmuşsun. Yaratıcı insanlar genellikle üretmek için yeni şeylerden beslenirler. Sen de aynen böylesin. Rutin olan her şeye de karşısın. Her zaman macera arayan biri oldun. Tekdüzelikten de nefret ediyorsun. Hayatını bir şekilde renklendirmeyi başarmışsın. Her zaman farklı olmayı ve kuralların dışına çıkmayı da seviyorsun.

Her insan kadar yaratıcısın!

Her insan kadar yaratıcısın!

Her yaratıcı olduğu söylenen insanda olan özellikler sende de var. Bu özelliklerin hangileri olduğunu merak ediyorsan hemen söyleyelim. Öncelikle en önemli özelliğe sahipsin, yani hayal kurmak. Adeta sen bir hayalperestsin! Her an her yerde hayal kurmak senin işin! Hayal kurarak rahatlıyorsun. Bir diğer özelliğin ise sorgulamak! Evet, etrafında ne var ne yok her şeyi sorguluyorsun. 'Neden?' diye sormadığın bir an bile yok! Aslında en doğru şeyi yapsan da, insanlar bu özelliğini pek sevmiyor. Tabii ki sen onlara aldırış etmiyorsun ve en doğrusunu yapıyorsun.

Yaratıcılık ortalamasının biraz altındasın!

Yani her şeyi gözlemliyor olman bu sonucu çıkardı. Her şeyi en küçük ayrıntısına kadar gözlemleyerek detaylarda kendini boğmayı çok seviyorsun. Etrafında olup biten her şeyi beynine işliyorsun ve en önemlisi onları hiçbir zaman unutmuyorsun. Belki her şeyin farkında olman senin canını sıkıyor olabilir fakat sıkmasın! Herkesin gözünden kaçan şeyleri sadece senin görüyor olman büyük bir yetenek. Bulunduğun her yerde fırsatlar görüyorsun ve yaratıcı bir ifadeyi besleyebilecek tüm bilgileri özümsüyorsun.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
637
296
183
78
42
31
30
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mrt Özn

Sen yaratıcılıkta çığır açmışsın!

Gizem Yenikler

Yaratıcılık diyince akla gelen ilk isimsin! Senin en büyük özelliğin sürekli olarak yenilik peşinde olman. Yeni olan her şey senin için karşı konulmazdır! B... Devamını Gör

tv-kumandasi

Herkese aynı sonuçu veriyor :)

Serdar Özgür

aynen o yaratıcılıkta çığır açmış