Görüş Bildir
Haberler
Bir Korku Filminde Oynasan Senin Rolün Ne Olurdu?

etiket Bir Korku Filminde Oynasan Senin Rolün Ne Olurdu?

Deniz Yolkeser
18.07.2014 - 14:47 Son Güncelleme: 18.07.2014 - 18:53
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Okulda en sevdiğin ders hangisiydi?

2. Okul takımı seçmelerine gittin. Kaçıncı sıradan seçilirsin?

3. Bir partide genellikle kendini ne yapıyorken bulursun?

4. Bir cinayet silahı seç

5. Filminin sonunda çalması için hangi şarkıyı seçersin?

5. Filminin sonunda çalması için hangi şarkıyı seçersin?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Rol aldığın filmin kaç tane daha devam filmi olur?

6. Rol aldığın filmin kaç tane daha devam filmi olur?

7. Şimdi gerçekçi ol ve son soruya doğru cevap ver: Bir korku filminde ne kadar süre hayatta kalabilirdin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

'İlk ölecek olan'

'İlk ölecek olan'

İlkler unutulmazmış. Sen de bunun haklı gururunu yaşıyorsun. Sakın kendini güçsüz ve savunmasız hissetme. Aksine sen tüm filmin gidişatını belirleyen, heyecanı başlatan fedakar ve onurlu karaktersin.

'Kahraman'

'Kahraman'

Tebrik ediyoruz sen bu filmin yıldızı ve belki de sonunda tek hayatta kalanısın. Kötülükler kitabını ezbere tersten okur, korkular denizinde sırt üstü kelebek yüzersin. Film boyunca senin için durmak yok ama yorulmak da senin ruhunda yok!

'Katil'

'Katil'

Eveet, bizi de kekleyebileceğini sandın değil mi? Ama bu sefer tutmadı! Planların suya düştü. Sen zekanı da cazibeni de amacına ulaşmak için kullanmayı çok iyi biliyorsun. Ama hep bir gereksiz tip çıkıp tüm soruların cevabını bulmaya, üstüne vazife olmayan her şeye burnunu sokup emeklerini boşa çıkarmaya çalışıyor. Valla kim haklı kim haksız bilemedik ama özünde iyisin ondan şüphemiz yok.

'Hiçbir şey umurunda olmayan gamsız'

'Hiçbir şey umurunda olmayan gamsız'

Hadi itiraf et en başından beri neden tüm bunlara katlanmak zorunda olduğunu zaten bilmiyordun? Senin yerin böyle gergin ortamlar değil ki. Sen güzelliklerin, eğlencenin insanısın. Tansiyon önemli, öyle ayarıyla oynanmaz sürekli. Aman canım ne yapalım bu da böylesi bir macera olsun demek yakışır sana.

'Suçlu zannedilen masum'

'Suçlu zannedilen masum'

Şimdi herkes kendine göre haklı. Kafan zehir gibi çalışıyor, bilgilisin, teknolojiyle aran iyi. Tüm tezgahı senin kurup herkesi oyuna getirmeye çalıştığını düşünmeyelim de ne yapalım? İşin zor. Önce herkesin güvenini kazanacaksın sonra da tüm becerilerini onları kurtarmak için kullanacaksın.

'Ölmekten kurtulan yersiz şakacı'

'Ölmekten kurtulan yersiz şakacı'

Tehlikeyi önceden seziyorsun. Onunla baş etme yöntemin ise tamamen sana özgü. Alaycılığınla olayları o kadar basite indirgemeyi başarıyorsun ki kimsenin sana kimsenin gücü de sabrı da dayanmaz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
496
279
144
103
92
70
44
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Focus Mspgil

'Suçlu zannedilen masum' Şimdi herkes kendine göre haklı. Kafan zehir gibi çalışıyor, bilgilisin, teknolojiyle aran iyi. Tüm tezgahı senin kurup herkesi oyu... Devamını Gör

Nevra Kurt

kahraman ben

Selin Anlı

'Kahraman' Tebrik ediyoruz sen bu filmin yıldızı ve belki de sonunda tek hayatta kalanısın. Kötülükler kitabını ezbere tersten okur, korkular denizinde sırt... Devamını Gör