Bir Kişi Eksilmeye Daha Tahammülümüz Yok! 25 Kasım Kadına Şiddete Hayır Eyleminden Çarpıcı Pankartlar ve O Anlar
Bir Kişi Eksilmeye Daha Tahammülümüz Yok! 25 Kasım Kadına Şiddete Hayır Eyleminden Çarpıcı Pankartlar ve O Anlar
Müge Anlı için hazırlanan pankart muhteşem olmamış mı?
İçeriğin Devamı Aşağıda

Reklam
Bugün 25 Kasım, Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü...

1960 yılında Dominik Cumhuriyeti'nde diktatörlüğe karşı mücadele eden üç kardeş Patria, Minerva ve Maria Mirabel'in cesetlerinin bir uçurumun dibinde bulunmasının ardından 1985 yılında 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü ilan edildi. Tecavüz edilerek vahşice öldürülen kardeşler diktatörlüğe karşı mücadelenin sembolü olurken, ülkemizde de her yıl yürüyüşlerle kadına şiddet protesto ediliyor.
İçeriğin Devamı Aşağıda

Reklam
"Bir kişi eksilmeye daha tahammülümüz yok!" sloganıyla Türkiye'nin dört bir yanında birleşen kadınlar hep bir ağızdan kaybettikleri kız kardeşleri için isyan etti.

Yaratıcı pankartlara ve sıcak anlara sahne olan yürüyüş sosyal medyada da yankı buldu. Sizler için o pankartları ve anları derledik.

1. İşte o pankartlar ve anlar...

2.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Reklam
3.

4.

5.

6.

7.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Reklam
8.

9.

10.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Reklam
Ne demiştik? Susmuyoruz, korkmuyoruz, itaat etmiyoruz!

Hep birlikte güçlüyüz!
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Reklam
Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!
Yorum Yazın
yalnız müge anlıyı doğru düzgün izlemeyenler kadına baya baya yüklenmişler. işte sosyal medya cehaleti bu.
ırkçılık ne alaka allah aşkına. ideolojileri karıştırmış hanım ablamız. kadın erkek farklı ırklar değil farklı cinsiyetler.
allah aşkına bilmediğiniz şeyleri eleştirmeyin
4 ne alaka