Görüş Bildir
Haberler
Bir Kadın Cinayeti Daha: Selda Taş Eşi Tarafından Vurularak Öldürüldü

Bir Kadın Cinayeti Daha: Selda Taş Eşi Tarafından Vurularak Öldürüldü

Malatya'da yaşayan Mehmet Taş, eşi Selda Taş’ı başından tabancayla vurarak, öldürdü. Katil zanlısı kocanın çok sayıda suçtan kaydı bulunduğu ve uyuşturucu bağımlısı olduğu öğrenildi.

Olay, sabaha karşı Bostanbaşı Mahallesi'nde meydana geldi. Mehmet Taş ile eşi Selda Taş arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışma sırasında Mehmet Taş, eşini tabancayla başından vurdu. Silah sesi üzerine çevredekiler polisi aradı.

İhbar üzerine eve polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesinin ardından Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Selda Taş, doktorların tüm çabasına rağmen hayatını kaybetti. Mehmet Taş ise, polis ekiplerince gözaltına alındı.

Uyuşturucu bağımlısı çıktı

Uyuşturucu bağımlısı çıktı

Emniyet müdürlüğünde sorguya alınan Mehmet Taş’ın uyuşturucu bağımlısı olduğu ve çok sayıda sabıka kaydı bulunduğu öğrenildi. Taş, gözaltına alınırken, üzerinde bir miktar uyuşturucu bulundu.

Anneleri gözleri önünde öldürülen çiftin 3 çocuğu, polise babalarının sürekli uyuşturucu kullandığını anlatarak, 'Babamız uyuşturucu kullanırdı. Babam, annemle sürekli kendisini aldattığı şüphesiyle kavga ediyordu' dediler.

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
blietzkrieg...

3 evladının annesini katlettin 3 evladı anasız biraktin ya inşallah yok olmazsın yok olmayı dilersin...

..12

koronadan daha tehlikeli bu pislikler Allah indan bulsun bu ve bunun gibiler

Arif Ali

Caydırıcılık yok. Dolayısı ile korku yok. Gider paşa paşa yatarım kafası hakim. Paşa paşa yatamayacağı bir sistem gelirse ancak o zaman "aman ha" diyebilirler..