Görüş Bildir
Haberler
Bir İlişkinin Artık Bitmesinin Zamanı Geldiğini Anlamanız İçin 10 İşaret

etiket Bir İlişkinin Artık Bitmesinin Zamanı Geldiğini Anlamanız İçin 10 İşaret

Radlands
09.06.2023 - 23:02

İlişki içindeyken ortaya çıkan tehlike işaretlerini fark etmek her zaman kolay olmayabilir. İlişkinin sonuna geldiğine inanmak istemeyebilirsin bu çok doğaldır. Bu içeriğimizi ayrılık zamanı gelen partnerlerin bunu fark etmesi için hazırladık...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Partnerinin desteğini eskisi gibi hissetmiyorsun.

Partnerinle birlikte geçirdiğin zaman sana artık iyi hissettirmiyorsa, desteklendiğini veya cesaretlendirildiğini göremiyorsan ilişkide bir problem var demektir. Partneriniz için sizin ihtiyaçlarınızın ve ilgi alanlarınızın önemli olmadığını hissedersen bu durumu görmezden gelmemelisin.

2. Partnerinle artık sağlıklı iletişim kuramıyorsun.

Nezaket ve karşılıklı saygı yerine konuşmalarınızın çoğu iğneleme veya eleştiriyle doluysa ve birbirinizi çeşitli konularda aşağılıyorsanız ilişkiniz vadesini doldurmuş demektir. Hiç kaçınılmaz tartışmalara ara vermek için mesajlara cevap vermemeyi bile düşündün mü? Eminim düşünmüşsündür.

3. Birbirinizi ve birbirinizin hayatındakileri kıskanıyorsanız.

Zaman zaman biraz kıskançlık yaşamak gayet iyi ve doğal olsa da kıskançlıklarınız birbirinizin başarıları hakkında olumlu düşünmenizi engelliyorsa bu bir sorundur. Diğer bir tehlikeli kıskançlık da aşırı derecede şüphe ve güvensizliği işaret eden kıskançlıktır. İkisi de oldukça sağlıksız işaretlerdir.

4. Partnerin sürekli seni ve hayatını kontrol etmeye çalışıyor.

Partnerin her zaman nerede olduğunuzu soruyor mu? Mesajlara hemen cevap vermediğinde veya sen cevap verene kadar sana tekrar tekrar mesaj atıp bu duruma sinirleniyor mu? Kıskançlık ya da kontrol ihtiyacından kaynaklanan bu hareketler ilişkinin bitmesi gerektiğine işarettir.

5. Kendini sürekli stresli ve gergin hissediyorsun.

Sıradan yaşam zorlukları - bir aile üyesinin hastalığı, işini kaybetme - elbette ilişkinde biraz gerginlik yaratabilir. Ancak dış kaynaklardan gelen stresle karşı karşıya kalmadığın zamanlarda bile kendini sürekli gergin durumda buluyorsan bu bir şeylerin yolunda gitmediğinin önemli bir göstergesidir. Bu devam eden stres, sağlığına zarar verebilir ve sık sık mutsuz, bitkin veya genel olarak kendini iyi hissetmeyebilirsin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Partnerinle fiziksel olarak yakın olmak konusunda eskisi kadar istekli değilsin.

Fiziksel yakınlık, sağlıklı bir ilişkinin büyük bir parçasıdır eğer partnerinle hiç yakınlaşmak istemiyorsan veya daha da kötüsü bu fikir seni tiksindiriyorsa kesinlikle bir terslik vardır ve ilişkini yeniden değerlendirmen gerekir.

7. Partnerin dışındaki insanları daha çekici bulmaya başladın.

Artık gözün dışarı kaymışsa, partnerin dışındaki insanlara da alıcı gözle bakıyorsan partnerine karşı ilgini muhtemelen kaybetmişsindir. Böyle bir durumda devam etmektense bitirmek en doğrusu olur.

8. Partnerinle bir gelecek düşünmek sana kendini iyi hissettirmiyor.

Partnerinle bir gelecek hayal etmek seni endişeli ve stresli hissettiriyor mu? Bunu söylemek istemezdik ama bu onun doğru kişi olmadığına dair kesin bir işaret. Ama muhtemelen bunu sen zaten biliyordun. Ayrılmak çok zor olsa da bundan birkaç yıl sonra birlikte hayat yaşamayı hayal bile edemediğin biriyle ilişki içinde kalmak doğru değil.

9. Partnerin sana kendini yetersiz hissettirmeye başladı.

Partnerin sana kendini ilişkide sürekli yetersiz hissettirmeye başlamış, sana yeterince iyi değilmişsin gibi davranıyor ve yaptığın hiçbir şeyi artık iyi bulmuyordur. Gerçek şu ki, sen yeterince iyisin ve bunu ilişkiyi bitirmen gerektiğinin bir işareti olarak görmen gerekiyor.

10. Kendine vakit ayırmayı ve kendin için bir şeyler yapmayı bırakmışsın.

Bir zamanlar sevdiğin hobilerden uzaklaşmış olabilir, sağlığını ihmal edebilir veya tüm boş zamanını partnerine feda edebilirsin. Bunun nedeni bu faaliyetler için enerjinin olmaması veya partnerinin kendi işini yapmanı engellemesi olabilir. Kendin olmaya ve kendin için bir şeyler yapmaya devam etmelisin. 💕

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
13
10
10
9
6
6
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın