Görüş Bildir
Haberler
Bir Filmde Başrol Olsan Partnerin Hangi Ünlü Olurdu?

etiket Bir Filmde Başrol Olsan Partnerin Hangi Ünlü Olurdu?

Captain Price
14.02.2019 - 16:04 Son Güncelleme: 22.06.2020 - 17:02

Şöhret basamaklarını hangi ünlüyle tırmanacaksın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Partnerin cinsiyeti hangisi olsun?

2. Yaşını da seç.

3. Eleştiriye açık biri misin?

4. Peki söyle bakalım. Kardeşin var mı?

5. Günlük hayatta en çok evet mi diyorsun hayır mı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Lisede en nefret ettiğin tip hangisiydi?

6. Lisede en nefret ettiğin tip hangisiydi?

7. Son olarak burcun neydi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Barış Arduç!

Barış Arduç!

Son zamanların en yakışıklı adamı partnerin oldu! Duruşu ve karizmasından bahsetmeye bile gerek yok. Bütün kızlar ondan imza almak için sıraya girerken sen onla bir filmde başrol oynayacaksın. İnsanlar seni  bayaaa bir kıskanıyor. Bu şansı iyi değerlendir ve şöhretine şöhret kat!

Kenan İmirzalıoğlu!

Kenan İmirzalıoğlu!

Duruşu ve karizmasıyla sana çok şey katacak kişi partnerin oldu! Ağırbaşlı ve hemen hemen herkesi çok sevdiği bir isim Kenan! Tecrübeleri ve bilgi birikimiyle sana çok şey katacak. Hem bu filmde başrol oynayacaksın hem de sonraki filmler için muhteşem bir şans yakalamış olacaksın. Bu şansı iyi değerlendirmelisin!

Kıvanç Tatlıtuğ!

Kıvanç Tatlıtuğ!

Partnerin hakkında konuşmamıza bile gerek yok. Çok şanslısın! Oynadığı diziler ve filmlerle izleyicinin sevgilisi olmuş bir isim... Filmin çok izlenecek buna hazırlıklı ol. Bu filmde ne kadar iyi performans gösterirsen geleceğin o kadar iyi etkilenecek. Umarız bu şansı iyi değerlendirirsin!

Burak Deniz!

Burak Deniz!

Sempatik ve yakışıklı partnerin oldu! Her ne kadar fazla tecrübesi olmasa da insanlar beğenerek izliyor. Oynadığı her yapımda başarı sağlamış bir isim. Seninle aynı projede yer almaktan da son derece mutlu. Biraz da heyecanı var. İkiniz birbirinize çok benziyorsunuz. Bu yüzden çok uyumlu bir çift olacaksınız filmde. Başarılı bir film izleyeceğimize eminiz!

Bensu Soral!

Bensu Soral!

Güzelliği ve enerjisiyle sana çok şey katacak biri partnerin oldu! Tatlılık desen onda... Onlarca kişinin arasından partneri olarak seni seçti. Sende kimsede göremediği bir ışık gördü. Çok iyi bir ikili olacağınıza eminiz. Umarız güzel bir film olur.

Burcu Biricik!

Burcu Biricik!

Cool bir partnerin var! Çok şanslısın çok... Burcu'yla aynı filmde rol almak isteyen o kadar çok oyuncu var ki. Bu fırsatı iyi değerlendirip şöhret basamaklarını daha hızlı tırmanabilirsin!

Elçin Sangu!

Elçin Sangu!

Duruşu ve güzelliğiyle sana çok şey katacak biri partnerin oldu! Yeri geldiğinde sana çok yardımcı olacak. Ayrıca seninle başrolü paylaşacağı için baya bir heyecanlı. Sen de ona yardımcı ol ve ortaya güzel bir film çıksın.

Mine Tugay!

Mine Tugay!

Partnerin hakkında konuşmamıza bile gerek yok. Çok şanslısın! Herkes ona hayran o da sana. Seninle aynı filmde olmak onu çok heyecanlandırıyor. İyi bir ikili olup güzel bir film ortaya çıkaracağınız çok belli.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
445
326
127
119
41
27
17
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın