Görüş Bildir
Haberler
Bir Batıl İnanç Olarak Kordon Bağının Saklandığı 7 Yer

Bir Batıl İnanç Olarak Kordon Bağının Saklandığı 7 Yer

Oğuz Dağlı
18.08.2017 - 16:36

Aileler için çocukları, doğdukları andan itibaren en değerli varlıkları oluyor. Daha ilk günlerden başlıyor gelecek kaygıları. Bu kaygılar beraberinde bazı batıl inançlara olan bağlılığı da arttırıyor tabi ki. İnanışa göre bebeğin kordon bağını nereye koyarsanız, kariyeri ve karakteri ona göre şekilleniyor. İşte ailelerin kordon bağını en çok bıraktığı yerler!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Evde Saklamak

1. Evde Saklamak

Evine bağlı, girdiği çıktığı saati belli olan, akşam ezanında koşa koşa kapıdan içeri giren evlatlar için kordon bağını evde saklamak en makul olanıdır. Bir de bahçesi varsa tadından yenmez :)

2. Beşiğine Asmak

Çocuğunuzun bir gezgin olmasını, bir ayağı hep dışarıda olmasını istiyorsanız o zaman kordon bağını beşiğine asabilir ve sık sık sizi özlemesini dileyebilirsiniz.

3. Caminin Bahçesine Gömmek

3. Caminin Bahçesine Gömmek

Eğer çocuğunuzu yetiştirirken bir karakter kazanması konusunda ona yardımcı olamayacağınızı ve dinimizi yeterli şekilde öğretemeyeceğinizi düşünüyorsanız, kordon bağını camiye gömerek hayırlı ve imanlı bir insan olmasını umut edebilirsiniz.

4. İyi Bir Okulun Bahçesine Gömmek

4. İyi Bir Okulun Bahçesine Gömmek

Çocuğunuzun hangi okula gitmesini istiyorsanız, kordon bağını o okulun bahçesine gömerek sistemin tüm saçma sınavlarından mucizevi bir şekilde başarılı olmasını sağlayabilirsiniz. O da tanıştığı herkese 'Merhaba, ben hukukçuyum.' deme ayrıcalığını yaşar :)

5. Devlet Dairesi Avlusuna Gömmek

5. Devlet Dairesi Avlusuna Gömmek

Devlet adamı olsun, devlete hayrı dokunsun diye bir isteğiniz olursa kordon bağını bir devlet dairesinin avlusuna gömmeniz çocuğunuzun halkı için düşünen, başarılı bir devlet adamı olmasına yardımı dokunacaktır. Tabii görseldeki bahçeye girmeniz pek mümkün olmadığı için daha kolay ulaşılabilecek yerler önerilmekte.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Annenin Çantası, Babanın Ceketi Gibi Yerlerde Saklamak

6. Annenin Çantası, Babanın Ceketi Gibi Yerlerde Saklamak

Herkes ailesine yakın olmak, bol bol vakit geçirip eğlenmek ister. Fakat siz tabi ki bunu görmemeyi tercih edip, çocuğunuzun sizden kaçacağından korkuyorsanız, kordon bağını yakınınızda taşıyarak mutlu aile tablonuzun zarar görmesine engel olabilirsiniz. Bu durumda çocuğunuza 'Ana kuzusu' lakabını peşin olarak kabul ediyorsunuz sanırım.

7. Çocukların Göbek Bağlarını Birlikte Gömmek

Kardeşler her zaman birbirine düşkündür. Hayat şartları zorlamasa zaten kimse en yakın arkadaşından uzaklaşmak da istemez. 'Standartları biz belirleyeceğiz ve çocuklarımız hiç ayrılmayacak.' diye düşünüyorsanız, işte size o yüce güç! E beraber gömün çocukların kordon bağlarını, onlar da hiç ayrılmasınlar :)

Peki Kordon Bağı Nasıl Saklanmalı?

Çocukları için en iyisini dileyen aileler, gerçeklikten uzak yöntemlere bile başvurmayı ihmal etmiyor. Kordon bağından gelecek doğa üstü yardımlara avuç açmak yerine, geleceğinize gerçek bir yatırım yapabilirsiniz. Doğum sırasında kordon bağından alınan kanı, kordon bankalarında saklayabilir ve sizin ya da çocuğunuzun yaşayacağı bir hastalık durumunda kök hücre tedavisinde kullanılmak üzere, kordon kanından yararlanabilirsiniz. Böylece işe yaradığından emin bir şekilde başarılı bir yönteme başvurmuş olursunuz :) Unutmayın  ki sağlığınız, başarı ve kariyerden daha değerlidir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
36
5
5
3
3
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın