Görüş Bildir
Haberler
Bir Annenin Feryadı: 9 Aylık Çocuğunu Kucağından Kaçırdılar!

etiket Bir Annenin Feryadı: 9 Aylık Çocuğunu Kucağından Kaçırdılar!

Erzurum’da Azerbaycan uyruklu 42 yaşındaki Esmıra Sadıgova’nun, yardım almaya gittiği valilik binası önünde dokuz aylık çocuğu kaçırıldı. Acılı anne, ağlayarak feryat etti ve polislerden yardım istedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

‘Bebeğimi kaçırdılar’ diyerek ağladı

‘Bebeğimi kaçırdılar’ diyerek ağladı

Olay, Yakutiye ilçesinde yaşandı. Bir süre dini nikahla birlikte yaşayan Esmıra Sadıkova ile Ümit K.'nin çocuğu oldu. Zamanla çift arasında yaşanan şiddetli geçimsizlik sonucu Sadıkova, Ümit K. hakkında tedbir kararı aldırdı. 

Daha sonra Sadıkova, yardım talebinde bulunmak için valilik binasına gitti. Görüşmeden çıkan Sadıkova'nın yanına yaklaşan Ümit K., tokat atıp kucağındaki 9 aylık çocuğu alıp kaçtı. 'Bebeğimi kaçırdılar' diye ağlayan Sadıkova, yanına gelen polisle ve çevredekilere durumu anlatıp yardım istedi. 

Polis, Sadıkova'yı Aile ve Sosyal Hizmetler (ASH) İl Müdürlüğü'ne teslim etti. Ümit K. ise polisle telefon görüşmesi sonrası ifade vermek üzere Yakutiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliği'ne gitti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
317
141
65
11
9
8
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Quinlan

bir çocuğu anasından ayırmak bence yanlış hele ki 9ayliksa..

Annesinden ayırmayı bırak, bir insan nasıl çocuk kaçırır?!

Bu insanlar nasıl bir kafa yaşıyor? Bu devirde dini nikah nedir?! Şeriat ülkesi mi burası?!

Reşat Kurşun

Zarife bacı yanlış anlama da adınız gibi zarif değilsin hele bı anan ile babana sor bakam evlenince imam nikahı kıydılar mi kıymadılarsa kusura bakma ama o p... Devamını Gör

Birşeyler

valilik önünde..🤔🤔