Görüş Bildir
Haberler
Bilinçaltının Derinliklerine İnerek Neye Takıntılı Olduğunu Söylüyoruz!

Bilinçaltının Derinliklerine İnerek Neye Takıntılı Olduğunu Söylüyoruz!

Easterling
02.01.2022 - 12:00

Seçtiğin görseller ile bilinçaltına iniyoruz. Bakalım orada ne saklı? 

Haydi teste! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle bu görsellerden sana mutluluğu daha çok çağrıştıranı seç bakalım!

2. Sence bu görsellerden hangisi daha ilginç bir hikaye anlatıyor?

3. Şimdi de söyle bakalım, bu görsellerden hangisi sana çocukluğunu daha çok hatırlattı?

4. Sana daha çok huzur veren görseli seçmeni istiyoruz!

5. Yalnızlığı en iyi anlatan görsen sence hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki bu görsellerden hangisinin renkleri sence daha güzel?

7. Bu görsellerden hangisi sana son ilişkini daha çok anımsattı diye sorsak?

8. Son olarak rastgele verdiğimiz bu görsellerden birini seç!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Yemek" çıktı!

"Yemek" çıktı!

Hayattaki en büyük tutkularından biri yemek yemek. Yemek yemek, yemek pişirmek, yeni tarifler yaratmak ve özellikle bunu başkalarıyla paylaşmak... Seçtiğin resimler, bilinçaltının sürekli olarak yemekle ilgili düşüncelerle meşgul olduğunu gösteriyor. Sen çok tutkulu, sıcak ve sevgi dolu bir insansın. Hayatı dolu dolu yaşamayı seviyorsun ve enerji elde etmenin lezzetli yemekler yemekten daha iyi bir yolu yok. Yemek yemekten daha çok sevdiğin bir şey var, o da yemek pişirmek. Bir başkası için yemek pişirmeyi, sevginin en güçlü belirtilerinden biri olarak görüyorsun. Yemek en büyük tutkun olsa da, oldukça güçlü bir irade gücün var, bu nedenle kilo almamak veya yüksek kolesterolden muzdarip olmamak için yemeyi ne zaman bırakman gerektiğini biliyorsun.

"Aşk ihtiyacı" çıktı!

"Aşk ihtiyacı" çıktı!

Bilinçaltın aşk ihtiyacına kafayı takmış durumda! Seçtiğin görseller, çok erken yaşlardan itibaren çok duygusal ve tutkulu bir insan olduğunu gösteriyor. Büyük bir aile, çok sayıda kardeş ve güzel bir arkadaş grubuyla büyüdüğünü düşünüyoruz. Sürekli sevildiğini hissetmek zorundaymışsın gibi bir durum var. Bilinçaltın, seni seven birini bulman gerektiğini sana hatırlatmakla çok meşgul. Elbette bazıları bunun bir insanda kötü bir nitelik olduğunu düşünüyor ama onları dinlememelisin, bu senin en güçlü özelliklerinden biri!

"Doğa" çıktı!

"Doğa" çıktı!

Bilinçaltın doğaya takıntılı! Çok erken yaşlardan itibaren hayvanlar ve doğa ile güçlü bir bağ kurmuşsun. Kamp yapmayı, seyahat etmeyi, yürüyüş yapmayı ve bizi çevreleyen güzel dünyayı keşfetmeyi her zaman sevdin. Senin için doğa, her şeyin anlam kazandığı güzel, büyülü yer. Bilinçaltın sana market alışverişi yaparken, yemek yaparken, sokakta yürürken ve özellikle çalışırken seyahat etmeyi düşündürür. Ve yapabilseydin, her şeyi bırakıp dünyayı dolaşmaya giderdin.

"Bilgi" çıktı!

"Bilgi" çıktı!

Bilinçaltın bilgiye takıntılı! Seçtiğin görseller, şimdiye kadar gördüğümüz en meraklı beyinlerden birine sahip olduğunu gösteriyor! Bilinçaltın her zaman öğrenecek yeni bir şeyler, görülecek yeni yerler, o koca beynine güzel bir egzersiz seansı verecek ve hayatta ilerlemenize yardımcı olacak her şeyi arar. Çok tutkulu ve sabırlı bir insansın. Böyle devam et, öğreneceğin daha çok şey var.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
114
25
24
9
7
6
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Necla Kaplan

Aşk ihtiyacı

Mert Demir

selam benimde öyle cikti bence tasinmaliyiz

Gizem Yenikler

"Bilgi" çıktı! Bilinçaltın bilgiye takıntılı! Seçtiğin görseller, şimdiye kadar gördüğümüz en meraklı beyinlerden birine sahip olduğunu gösteriyor! Bilinçalt... Devamını Gör

otaku girll

"Aşk ihtiyacı" çıktı! "Aşk ihtiyacı" çıktı! Bilinçaltın aşk ihtiyacına kafayı takmış durumda! Seçtiğin görseller, çok erken yaşlardan itibaren çok duygusal v... Devamını Gör