Görüş Bildir
Haberler
Bilinçaltında Açığa Çıkmaması İçin Bastırdığın Duyguyu Söylüyoruz!

etiket Bilinçaltında Açığa Çıkmaması İçin Bastırdığın Duyguyu Söylüyoruz!

Borgen
31.08.2017 - 16:10

Bilinçaltı bilinmezlerle dolu. İçine girince kaybolmamanın mümkün olmadığı bir dehliz. Hepimizin farkında olmadan oraya atıp üstünü örtmeye çalıştığı pek çok şey var. Aynı zamanda da ortaya çıkmak için orada sinsice bekleyenler. Sen aslında hangi duygunu bastırıyorsun, bilinçaltında neler gizli sana söylememizi ister misin? O zaman haydi teste!

1. Haydi bakalım, bize bu görselin sende uyandırdığı duyguyu söyler misin?

2. Bu görsele 5 saniye boyunca bak. Şimdi bize neye odaklandığını ya da en çok aklında kalanın ne olduğunu söyle!

3. Sende korku hissini bunlardan hangisi daha fazla uyandırdı peki öğrenebilir miyiz?

4. İlk gördüğün hangisi oldu?

4. İlk gördüğün hangisi oldu?

5. Peki bu Rorschach mürekkep lekesini hangisine benzettin?

5. Peki bu Rorschach mürekkep lekesini hangisine benzettin?

6. Sadece birkaç saniye bak ve bir köpek görüp göremediğini bize söyle lütfen.

7. Yine ilk önce hangisini gördüğünü söylemelisin. Şıklar aşağıda!

7. Yine ilk önce hangisini gördüğünü söylemelisin. Şıklar aşağıda!

8. Vee son soruya geldik. Dünyaca ünlü bu tablolardan hangisi senin için daha fazla "belirsizlik" barındırıyor. Cevabı söyle ve sonucu görelim artık!

Kıskançlık!

Kıskançlık!

Senin bilinçaltında saklı duran, açığa çıkmaması için bastırdığın duygu: Kıskançlık! Sen kendine pek itiraf edemesen de aslında oldukça kıskanç birisin. Çoğu zaman bu duyguyu çevrene belli etmemek için iten içe çabalıyorsun. Kıskanç görünmek pek hoşuna gitmediği için bilinçaltın bu duyguyu sürekli bastırıp farklı görünmeye çalışıyor ama sonsuza kadar kendinden kaçamazsın!

Şiddet!

Şiddet!

Senin bilinçaltında saklı duran, açığa çıkmaması için bastırdığın duygu: Şiddet! Senin içinde şiddete meyilli, hatta bundan zevk alabilecek türde bir dürtü var. Ancak bilinçaltın bunu saklamak için durmaksızın bastırmaya çalışıyor. Şiddetin yanlış olduğunun farkındasın ama bu duyguyu yok etmek, içinden söküp çıkarmak mümkün değil. Bilinçaltın da seni korumak için gün yüzüne çıkmadan sürekli bu hissini derinlere itmeye uğraşıyor.

Cinsellik!

Cinsellik!

Senin bilinçaltında saklı duran, açığa çıkmaması için bastırdığın duygu: Cinsellik! Sen aslında cinselliğe oldukça düşkünsün, hatta bu dürtün saplantı boyutuna ulaşmak üzere bile sayılabilir. Ancak sen bu güçlü duygunu ortalamanın çok çok üzerinde olduğu için bilinçaltın onu saklamak için yoğun bir çaba harcıyor. Cinselliğe olan tutkun senin en baskın duygun ama bunu derinlerde gizli tutmakta da oldukça başarılısın!

Öfke!

Öfke!

Senin bilinçaltında saklı duran, açığa çıkmaması için bastırdığın duygu: Öfke! Sen aslında göründüğünden çok daha öfkeli bir insansın. Çok daha çabuk parlayabilir, çok daha fevri tepkiler verip başına belaya sokabilirsin ancak bunu bastırıp derinlerde saklı tutmak konusunda da çok başarılısın. O yüzden dışarıdan bakıldığında çok daha sakin biri gibi görünüyorsun ama aslında bilinçaltın senin iyiliğin adına içinde kopan fırtınaları bastırıp yüzeye çıkmamasını sağlıyor!

Aşk!

Aşk!

Senin bilinçaltında saklı duran, açığa çıkmaması için bastırdığın duygu: Aşk! Sen aslında tam tamına bir aşk insanısın. Aşka olan inancın da ona olan inancı ve ihtiyacın da yüksek seviyelerde. Ancak aşkı çok kuvvetli yaşadığın için genelde bundan zarar görüyorsun ve sen farkında olmasan da bilinçaltın seni korumak adına bu duygunu çoğu zaman derinlere itiyor. Böylece aşk yüzünden eziyet çekmenin de önüne geçmiş oluyor. Sen aslında bu hissi çok daha güçlü yaşayabilirsin ama sonunca üzülen sen olacağın için bu duyguyu sıklıkla içine gömüyorsun!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1732
617
367
190
166
155
121
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Onur

Şiddet! Doğrarım hepinizi akıllı olun ulan 😂

ceerennnn_

Şiddet çıktı ve harfi harfine doğru