Görüş Bildir
Haberler
Bilinçaltı Testine Verdiğin Cevaplarla Gizli Seni Ortaya Çıkarıyoruz!

etiket Bilinçaltı Testine Verdiğin Cevaplarla Gizli Seni Ortaya Çıkarıyoruz!

Bu bilinçaltı testinde herkesten gizlediğin düşüncelerini ortaya çıkarıyoruz. Merak etme, hepsi seninle bizim aramızda! Bu arada, sorulara aklına ilk gelen cevabı vermeyi unutma!

Hazırsan, başlayalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Öncelikle bir ormanda yürüdüğünü hayal et. Yürüdüğün yol, bunlardan hangisine benziyor?

Peki ormandaki yürüyüşün sırasında hava nasıl?

Ormanın içinde biraz yürüdün. Şimdi ise karşına bir ev çıktı. Nasıl bir ev burası?

Evin içine girmeye karar verdin. Karşında bir ayna duruyor. Hangisine benzediğini seçer misin?

Şimdi evden çıkalım. Evin bahçesinde bir taşıt var. Bunlardan hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Peki bu araca binecek misin?

Yoluna devam ederken karşına aniden bir hayvan çıktı. Aşağıdakilerden hangisi bu hayvan?

Hayvanlar peşini bırakmayacak anlaşılan, bir tane hayvan daha karşına çıktı. Onu da seçer misin?

Sence bu hayvanlar senden bir şey istiyor mu?

Ormandaki yürüyüşümüzün sonuna geldik! Kendini nasıl hissediyorsun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen hiç çaktırmasan da...

Aslında sen kimseye çaktırmasan da kendini ve bu hayatı çok seviyorsun. Verdiğin cevaplara bakacak olursak sen, tüm zorluklara göğüs geren birisin. Ayrıca kendine çok da güveniyorsun. Şimdi kısaca verdiğin cevapların neleri temsil ettiğini açıklayalım, sen de kendini değerlendir! Öncelikle seçtiğin yol ve hava durumu, bu hayata bakış açını anlatıyor bizlere. Hayata karşı takındığın tavrı özetliyor. Yolda gördüğün ev ise aile hayatının bir özeti gibi. Evin içerisindeki ayna da senin kendini nasıl gördüğün! Tabii taşıt da hayatındaki insanlar hakkında ne düşündüğünü anlatıyor. Hayvanlardan ilk aklına gelen, sevgilin veya sevdiğin kişi. İkinci aklına gelen ise sensin! Sence bilinçaltında yatan bu düşünceler, sana ne anlatmaya çalışıyor?

Hayat senin için pek de kolay değil...

Verdiğin cevaplara bakacak olursak senin bu hayatta çok zorlandığın aşikar. Hep en dolambaçlı yolları seçiyorsun, onları aşmak için de didinip duruyorsun. Üstelik etrafındakilere de güçlü görünmek zorunda hissediyorsun kendini. Bazen başına gelen olaylardan başkalarını sorumlu tutuyorsun. Pek de insan sevmiyorsun ayrıca. Şimdi kısaca verdiğin cevapların neleri temsil ettiğini açıklayalım, sen de kendini değerlendir! Öncelikle seçtiğin yol ve hava durumu, bu hayata bakış açını anlatıyor bizlere. Hayata karşı takındığın tavrı özetliyor. Yolda gördüğün ev ise aile hayatının bir özeti gibi. Evin içerisindeki ayna da senin kendini nasıl gördüğün! Tabii taşıt da hayatındaki insanlar hakkında ne düşündüğünü anlatıyor. Hayvanlardan ilk aklına gelen, sevgilin veya sevdiğin kişi. İkinci aklına gelen ise sensin! Sence bilinçaltında yatan bu düşünceler, sana ne anlatmaya çalışıyor?

Neden bu kadar karamsarsın?

Verdiğin cevaplar pek de iç açıcı değil, bizden söylemesi. Senin yaşadığın olaylar, kendine olan güvenini epeyce etkilemiş. İnsanlara, ailene hatta kendine bakış açın bile değişmiş. Öyle ki bir işte başarısız olduğunda hemen yelkenleri suya indiriyorsun. Fakat artık toparlanma zamanı geldi! Şimdi kısaca verdiğin cevapların neleri temsil ettiğini açıklayalım, sen de kendini değerlendir! Öncelikle seçtiğin yol ve hava durumu, bu hayata bakış açını anlatıyor bizlere. Hayata karşı takındığın tavrı özetliyor. Yolda gördüğün ev ise aile hayatının bir özeti gibi. Evin içerisindeki ayna da senin kendini nasıl gördüğün! Tabii taşıt da hayatındaki insanlar hakkında ne düşündüğünü anlatıyor. Hayvanlardan ilk aklına gelen, sevgilin veya sevdiğin kişi. İkinci aklına gelen ise sensin! Sence bilinçaltında yatan bu düşünceler, sana ne anlatmaya çalışıyor?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
298
203
58
48
32
24
23
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
youjo.senky

sen hiç caktirmasan da kendini ve bu hayatı seviyirsun😎

Heisenberg

"Hayvanlardan ilk aklına gelen, sevgilin veya sevdiğin kişi" Şimdi sevdiğim kıza yaban domuzu mu demiş oldum? Özür dilerim hoşlandığım kız. :')

Fatih Mete Çakır

Benim sevdiğim kız ise kaplan demek ki güçlü bir kadınmış

KumdanKum

Sen hiç çaktırmasan da... Aslında sen kimseye çaktırmasan da kendini ve bu hayatı çok seviyorsun bla bla bla... Sence bilinçaltında yatan bu düşünceler, sa... Devamını Gör