Görüş Bildir
Haberler
Bilim Cinsel İlişki İçin En Uygun Saati Açıkladı! İşte İki Tarafı da Mutlu Hissettirecek O Saat...

Bilim Cinsel İlişki İçin En Uygun Saati Açıkladı! İşte İki Tarafı da Mutlu Hissettirecek O Saat...

Müge Kakşi
06.02.2022 - 23:49

Sağlıklı bir ilişkide dikkat edilen noktalardan biride çiftlerin cinsel hayatı oluyor. Pek çok çift cinsel hayatlarının daha güzel olabilmesi için araştırmalar ve farklılıklar yaparken bilim de bu konuya katkıda bulunuyor. Yapılan son araştırmalara göre cinsel ilişki için en uygun saat belirlendi. Men’s Health’te yer alan bir yazıda Hormon Uzmanı Alisa Vitti, yaptığı araştırma sonucunda kadın ve erkek bedeninin birbirine en senkronize olduğu saati açıkladı. İşte cinsel ilişki için en uygun saat...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cinsel ilişki için en uygun saat bilim tarafından ortaya koyuldu. Kadınların ve erkeklerin gün içerisindeki hormon seviyelerine göre belirlenen saatte ortak nokta bulunarak en verimli ve güzel cinsel ilişki saati açıklandı. İşte detaylar...

Cinsel İlişki İçin En Uygun Saat Belli Oldu

Cinsel İlişki İçin En Uygun Saat Belli Oldu

Erkeklerde cinsel isteği artıran testosteron seviyesi, sabahın erken saatlerinde en yüksek seviyeleri görürken, kadınlarda bu durum geçerli değil. 

Erkekler, öğlen saatlerine doğru testosteron seviyelerinde düşüş yaşarken, östrojen seviyelerindeki artış kadınları duygusal olarak daha iyi anlamalarını ve kadınların ihtiyaçlarına daha duyarlı bir şekilde cevap vermelerini sağlıyor.

Uplifers.com'da yer alan habere göre; Kadınlar ise öğlen saatlerinde kortizol seviyelerinde yükselme yaşadıklarından kendilerini daha enerjik ve uyarılmış hissediyorlar.

Öğlenden Sonra 3 En Uygun Saat

Öğlenden Sonra 3 En Uygun Saat

Kadınlarda ve erkeklerde gün içerisinde meydana gelen bu hormonal değişimler göz önünde bulundurulduğunda da, iki tarafın birbirine en iyi uyumlandığı saatin öğleden sonra 3 olduğu düşünülüyor.

Tabii ki, bu sonuç cinsel ilişkiler için en uygun saatin hangisi olduğunu araştıran birçok çalışmadan yalnızca birinin sonucu olarak karşımıza çıkıyor.

Yani öğleden sonra 3 sizin için uygun bir zaman değilse diğer seçenekleri de değerlendirebilirsiniz.

Bir Diğer Saat İse Sabah 7 Buçuk

Bir Diğer Saat İse Sabah 7 Buçuk

Forza Supplement’ın 1000 katılımcı ile yürüttüğü bir araştırmada, cinsel birleşme için en uygun olabilecek zaman dilimlerinden bir diğeri de saat 07.30 olarak bulundu.

Seks oyuncakları üreten Lovehoney Şirketi’nin yürüttüğü bir araştırma, erkeklerin sabah 6 ile 9 arasında, kadınların ise gece 11 ile 2 arasında cinsel ilişki yaşamayı tercih ettiklerini ortaya koydu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
18
6
5
3
3
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Benim için 7/24 her saat her zaman sıkıntı yok🔥