Görüş Bildir
Haberler
Beren Saat'in Olaylı Gecesi! Alkolü Fazla Alınca Ayakta Bile Duramadı...

Beren Saat'in Olaylı Gecesi! Alkolü Fazla Alınca Ayakta Bile Duramadı...

GNS
07.12.2021 - 23:13

Son olarak Atiye dizisindeki başrol oyunculuğuyla göz dolduran başarılı sanatçı Beren Saat geçtiğimiz akşam Saba Tümer'in doğum günü partisine katıldı. Eşi Kenan Doğulu ile birlikte gittiği Kuruçeşme'deki etkinlikte alkolü fazla kaçıran Saat yürümekte bile zorluk çekti. Mekan çıkışında objektiflere yakalanan Beren Saat ve Kenan Doğulu ikilisi 'her şey çok güzel' ifadelerini kullandı. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Güzel oyuncu Beren Saat geçtiğimiz gün eşi Kenan Doğulu ile birlikte Saba Tümer'in Kuruçeşme'deki doğum günü organizasyonuna katıldı. Eğlence esnasında alkolü fazla kaçıran Saat'in ayakta bile duramıyor oluşu gözlerden kaçmadı. Eşi Kenan Doğulu ise Beren Saate yardımcı oldu. İşte detaylar...

Beren Saat ve Kenan Doğulu Bir Arada

Beren Saat ve Kenan Doğulu Bir Arada

2014 yılında Los Angeles'ta evlenen ve sık sık boşanacakları yönündeki haberlerle gündeme gelen ancak sonrasında aralarındaki buzları eriten Kenan Doğulu ve Beren Saat çifti, geçen akşam Kuruçeşme Korto Live isimli mekanda Saba Tümer'in doğum günü partisindeydi.

Saba Tümer'in Yeni Yaş Mutluluğu

Saba Tümer'in Yeni Yaş Mutluluğu

Mekandan en son çıkan sunucu Saba Tümer ise, 'Yeni yaşımı tüm sevdiğim dostlarımla kutladım. Hepsi yanımdaydı. Çok güzel bir gece oldu. Yarın da iş günü olduğu için, gece erken başladı ve erken bitti' ifadelerini kullandı.

Birlikte Dans Etmişlerdi

Birlikte Dans Etmişlerdi

Öte yandan Kenan Doğulu, geçtiğimiz haftalarda Cumhuriyet'in 98'inci yılı şerefine İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği kutlamada sahne almıştı. Sanatçının eşi Beren Saat, 'Aşk İle Yap' şarkısı sırasında sahneye çıkıp, Kenan Doğulu ile dans etmiş; ikilinin bu halleri uzun süre gündem olmuştu. Ardından Arnavutköy'de objektiflere yansıyan Beren Saat, konuyla ilgili konuşmuş ve 'Kenan 10 sene sonra ilk kez beni sahneye davet etti' açıklamasını yapmıştı.

Beren Saat Ayakta Duramadı

Beren Saat Ayakta Duramadı

Öte yandan yaş günü partisinde Beren Saat, alkolün dozunu kaçırınca mekan çıkışta ayakta durmakta güçlük çekti. Merdivenlerden inerek aracına ilerleyen Saat'e, eşi Kenan Doğulu elinden tutarak yardım etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
5
3
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın