Görüş Bildir
Haberler
Benliğin Bu Dünyaya Başka Bir Varlık Olarak Gelecek Olsa Ne Olurdu?

etiket Benliğin Bu Dünyaya Başka Bir Varlık Olarak Gelecek Olsa Ne Olurdu?

Bakalım bu dünyaya başka bir varlık olarak gelecek olsaydın ne olurmuşsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak; bu ünlülerden hangisiyle arkadaş olmak isterdin?

2. Bir karar alırken en çok hangisini dinlersin?

3. Sence bunlardan hangisi olmazsa yaşamanın anlamı kalmaz?

4. 25. katta aşağıya inmek için boş bir asansöre bindiniz. 21. katta asansöre fena halde sarımsak kokan birisi bindi ve tüm kabini kokuttuktan sonra 18. katta indi. 17. katta asansöre kalabalık bir grup bindi ve biner binmez hepsinin koku yüzünden suratı ekşidi. Tabii büyük bir kısmı dönüp dönüp sana bakıyor.Tepkin?

5. Ne tarz bir insana hayatta tahammül edemezsin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Otobüste giderken karşında oturan adamın çoraplarının farklı renkte olduğunu fark ettin. Adam hakkında ne düşünürsün?

6. Otobüste giderken karşında oturan adamın çoraplarının farklı renkte olduğunu fark ettin. Adam hakkında ne düşünürsün?

7. Son olarak; dürüstçe cevap ver! Yeterince paran olsa yine de çalışır mıydın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Gösterişli bir saray!

Gösterişli bir saray!

Senin gösterişi seven, kendine özen gösteren ve damarlarından asillik akan bir benliğin var! Haliyle bu dünyaya başka bir varlık olarak gelecek olsaydın bu; gözleri kamaştıran, herkeste sahip olma isteği uyandıran, görkemli ve çatısının altında sevgi dolu herkese yer olan sıcacık bir saray olurdu!

Dünyaca ünlü bir sanat eseri!

Dünyaca ünlü bir sanat eseri!

Senin; duruşunla, hayata karşı bakış açınla ve çevrene yaklaşımınla hemen herkes tarafından hayranlık duyulan bir benliğin var. Haliyle sen bu hayata başka bir varlık olarak gelecek olsan bu; büyük bir özenle hazırlanmış, bakanın bir daha baktığı, paha biçilemez, dünyaca ünlü bir tablo olurdu!

Eşsiz bir melodi!

Eşsiz bir melodi!

Senin ele avuca sığmayan, eğlenceli ve renkli bir benliğin var! Bu yüzden dünyaya başka bir varlık olarak gelecek olsaydın bu kesinlikle dinleyen herkeste farklı duygular uyandıran, kah güldürüp kah ağlatan, 7’den 70’e herkesi etki altında bırakan eşsiz bir müzik olurdu!

Görkemli bir ağaç!

Görkemli bir ağaç!

Senin etrafındakileri anlayan, ne hissettiğini hissetmeye çalışan ve onlara huzur veren bir benliğin var! Bu yüzden sen bu dünyaya başka bir varlık olarak gelecek olsaydın bu; herkesin gölgesine sığınıp dallarının altında güvende hissettiği, kuşundan karıncasına bir sürü hayvana yuva olan görkemli bir ağaç olurdu!

İnsanlığa yön veren bir buluş!

İnsanlığa yön veren bir buluş!

Senin çalışmaktan ve üretmekten zevk alan, etrafına sürekli iyi bir şeyler katmaya çalışan bir benliğin var. Doğal olarak sen bu dünyaya başka bir varlık olarak gelecek olsaydın bu kesinlikle; insanoğlunun yaşamına bambaşka bir yön katacak, oldukça önemli ve zekice tasarlanmış bir buluş olurdu!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
525
350
176
30
15
15
11
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Görkemli bir ağaç! Senin etrafındakileri anlayan, ne hissettiğini hissetmeye çalışan ve onlara huzur veren bir benliğin var! Bu yüzden sen bu dünyaya başka b... Devamını Gör

psyhedelichead

Al işte benm olup olacağım sıradan bi şey değil en görkemli şey olurmuşum ya ''görkemli bir ağaç!''