Görüş Bildir
Haberler
Beni Affet'in Yıldızı Deniz Evin Ekranlara Geri Dönüyor! ATV'nin Yeni Dizisi Yalnız Kurt'ta Rol Alacak...

Beni Affet'in Yıldızı Deniz Evin Ekranlara Geri Dönüyor! ATV'nin Yeni Dizisi Yalnız Kurt'ta Rol Alacak...

Müge Kakşi
18.11.2021 - 21:43

Beni Affet isimli günlük dizi ile yıldızı parlayan yakışıklı oyuncu Deniz Evin yıllar sonra ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Beni Affet’in setinde tanıştığı Gaye Turgut ile hayatını birleştiren Deniz Evin geçtiğimiz Mayıs ayında babalık sevinci yaşamıştı. Ünlü isim baba olmanın mutluluğunu yaşarken, hayranları ise oyuncunun ekranlara geri dönme kararına sevindi. Deniz Evin'in ATV'de yayınlanmaya başlayacak olan Yalnız Kurt adlı dizide rol alacağı öğrenildi. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yalnız Kurt Dizisine Bomba Oyuncu

Yalnız Kurt Dizisine Bomba Oyuncu

Osman Sınav’ın merakla beklenen dizisi Yalnız Kurt’un ilk tanıtımı bu akşam 21.45’te ATV’de seyirciyle buluşacak.

Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizinin kadrosuna başarılı bir oyuncu daha katıldı. Geçen mayıs ayında kızı Eftelya’yı kucağına alan ünlü oyuncu Deniz Evin, “Yalnız Kurt”un kadrosuna çok etkili bir karakterle katıldı.

M. Çağatay Tosun’un yönettiği dizide Deniz Evin, 'Sefer' adlı ses getirecek sürpriz bir rolle seyirci karşısına çıkacak.

Deniz Evin Kimdir?

Deniz Evin Kimdir?

Türk Sinema, tiyatro ve dizi oyuncusu Deniz Evin, 1 Ocak 1983’de doğdu. Hacettepe Üniversitesi Oyunculuk Bölümü'nü bitirdi. Genç oyuncunun ilk televizyon tecrübesi 2008 yılında rol aldığı Doludizgin Yıllar dizisi ile olmuştur. Daha sonra Fox TV’de yayınlanan Unutma Beni dizisi ile oyunculuk kariyerine devam eden genç oyuncunun, geniş kitleler tarafından tanınması ise Beni Affet dizisinde canlandırdığı Umut karakteri ile olmuştur. Aynı zamanda Fetih 1453 filminde başrol oynayan, tiyatro ve sinema oyuncusu Devrim Evin'in kardeşidir. Deniz Evin 'Beni Affet' dizisinde canlandırdığı Umut karakteri ile tanınmıştır. Ancak 2017 yılında sağlık problemleri sebebiyle diziden ayrılmıştır. Genç oyuncu 'Beni Affet' dizisinde eski rol arkadaşı olan Gaye Turgut ile evlidir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?