Görüş Bildir
Haberler
Bekarlığın En Sevdiğin Yanı Ne?

etiket Bekarlığın En Sevdiğin Yanı Ne?

miray soysal
18.03.2023 - 22:04

Ne demişler 'Bekarlık sultanlıktır' . Eee boşuna değil çünkü birçok güzel yanı var. 

Testin sonunda bekarlığın en sevdiğin yanını söylüyoruz!👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini öğrenebilir miyiz?

2. Sence neden aşkı bulamıyorsun?

3. Söyle bakalım, en son ilişkin niye son buldu?

4. Peki, hayatında daha önce gerçek aşkı bulduğun biri oldu mu?

5. Söyle bakalım, en uzun ilişkin ne kadar sürdü?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Gerçek aşkı bulmak mı, milyoner olmak mı?

7. Son olarak, bir şarkı seç!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Özgürlük!

Daima haber vermek zorunda olduğun ya da aramadığında sana küsen biri yok. Dilediğin saatte, kimseye açıklama yapma gereği duymaksızın arkadaşlarınla istediğin yere eğlenmeye gidebilirsin çünkü özgürsün! Ayrıca bekarlığın en güzel yanı başkasına ayıracağın vaktin tümünü kendine ayırabilecek olman. Yani her açıdan kârlısın!

Rahatlık!

Evinde istediğin kadar rahat davranabilirsin çünkü kimse sebep olduğun dağınık için senden ortalık toparlamanı istemez. Evinin düzenini, temizliğini ve sıcaklığını kendi isteğine göre ayarlayabilirsin. Mesela o üşüyor diye kombiyi köklemek ve terlemek yok. Diş macununu ortadan sıktın ya da çoraplarını ortada bıraktın kavgası yok.Bekarlığın şu konforuna bak. Saymakla bitiremedik!

Konfor!

Bekarlık gerçekten sultanlıktır. Mesela güzelim yatağını başkasıyla paylaşma derdin yok, hepsi senin, yayıla yayıla yatabilirsin. Partnerinin senin alarmından iki saat önce çalan alarmıyla uyandırılmıyorsun ya da gece o yatakta kitap okuyacak diye ışıkta uyuman gerekmiyor. Mis gibi odanın huzurlu yatağında deliksiz uykunun keyfini çıkartıyorsun.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
17
13
5
4
4
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Manav Yörük

Konfor! Bekarlık gerçekten sultanlıktır. Mesela güzelim yatağını başkasıyla paylaşma derdin yok, hepsi senin, yayıla yayıla yatabilirsin. Partnerinin senin a... Devamını Gör

Gizem Yenikler

Özgürlük! Daima haber vermek zorunda olduğun ya da aramadığında sana küsen biri yok. Dilediğin saatte, kimseye açıklama yapma gereği duymaksızın arkadaşların... Devamını Gör

Necla Kaplan

Rahatlık