Görüş Bildir
Haberler
Beğenilerine Göre Seni Başarılı Kılan En Baskın Özelliğini Söylüyoruz!

etiket Beğenilerine Göre Seni Başarılı Kılan En Baskın Özelliğini Söylüyoruz!

29.03.2018 - 19:23

Karakterindeki seni başarılı kılan en baskın özelliği merak ediyor musun?

Öyleyse, haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle yaşını öğrenelim!

2. Mutluluğun fotoğrafını seçebilir misin?

3. Hadi o zaman bir öğüt seç!

4. Bu manzaradaki renklerden en çok ilgini çeken hangisi?

4. Bu manzaradaki renklerden en çok ilgini çeken hangisi?

5. En beğendiğin yerli dizi hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu sevimli dostlarımızdan hangisinin fotoğrafını daha çok beğendin?

7. "Aman benden uzak olsun" dediğin şey hangisi?

8. Son olarak, bu doğa olaylarından görsel olarak en beğendiğin hangisi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sıradışısın!

Sıradışısın!

Verdiğin cevaplara göre seni başarılı kılan en baskın özelliğin sıradışı olman! Sana göre başarıya giden yolda her şey mübah. Bu yolda en çok kişiliğinle dikkat çekiyorsun zaten. Karakterindeki farklılıklar düşüncene de yansıyor ve beklenmedik çözümlerle problemlerin üstesinden gelmekte üstüne yok! Yapabileceklerinin farkında olman harika, bu yolda tam gaz devam!

Otoritersin!

Otoritersin!

Verdiğin cevaplara göre seni başarılı kılan en baskın özelliğin otoriter olman! Tam anlamıyla kuralcısın ve kurallarına uymayacak herkesi oyunun dışında bırakıyorsun. Başarman gereken şeylerin üstesinden tertip ve düzeninle geliyorsun, tabii bazen sınırları aştığın da oluyor ama bu sana genelde başarı sağladığı için başka hiçbir şeyi umursamıyorsun. Yine de dikkatli ol, dostlarını da otoriter karakterin yüzünden kaybetmek istemezsin, değil mi?

Hayalperestsin!

Hayalperestsin!

Verdiğin cevaplara göre seni başarılı kılan en baskın özelliğin hayalperest olman! Senin gibi olmayan insanlar seni asla anlayamaz, çünkü hayalperest olmanın başarısızlık getireceğine inanırlar! Sen kimseye aldırma! Hayallerinin sınırı yok ve seni motive eden aslında tam da bu. Sonuçta herkes hayal ettiklerine ulaşmak ister, öyle değil mi? Bu sadece okul ya da iş için değil, hayatının her alanında senin işine yarıyor. Hayal etmeyi asla bırakma!

Sıcakkanlısın!

Sıcakkanlısın!

Verdiğin cevaplara göre seni başarılı kılan en baskın özelliğin sıcakkanlı olman! Dünyadaki en samimi, en sıcakkanlı insanlardan birisin. Bu sebeple insanlarda güven duygusu uyandırıyor ve eğer bir ekip söz konusuysa yerini çoktan hazır ediyorsun! Başarıyı yalnızca iş ve okul olarak düşünmemek gerek tabii. Sıcakkanlılığın sayesinde dünyadaki en güzel şeyi başarıyorsun aslında, güzel insan kazanıyorsun. Olduğun gibi kalmaya devam et!

Sosyalsin!

Sosyalsin!

Verdiğin cevaplara göre seni başarılı kılan en baskın özelliğin sosyal olman! Güzel yerlere gelen insanların ortak özelliklerinden biri de sosyal olmaları ve sen tam olarak onlardan birisin (ya da biri olacaksın). Çekingen değilsin ve bu da bir hedefe ulaşmanda sana oldukça kolaylık sağlıyor. Girişimci bir ruha sahip olduğunu söylememize de gerek yok sanırım. Yapabildiklerinin bilincindesin, biraz da yapabileceklerini düşünmeye ne dersin?

Hazırcevapsın!

Hazırcevapsın!

Verdiğin cevaplara göre seni başarılı kılan en baskın özelliğin hazırcevap olman! Her türlü soruya ya da soruna verilecek bir cevabın var senin! Karşındakini terletmekte üstüne yok diyebiliriz. Hatta muhtemelen en yakın rakibini de bu şekilde alt ediyorsun. Kendince geliştirdiğin yöntemlerin ve hırsın var. Dozunda olduğu müddetçe hırslı olmak elbette çok güzel, başarıya ulaşmana da harika bir desteği oluyor. Kendi yolunu çizen bir insan olarak, geleceğini yönlendirmek tamamen senin elinde!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
678
283
159
145
47
38
37
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Sıradışısın! Verdiğin cevaplara göre seni başarılı kılan en baskın özelliğin sıradışı olman! Sana göre başarıya giden yolda her şey mübah. Bu yolda en çok k... Devamını Gör

Allfather

Sosyal dedi ya lan. Konuşmayı unutucam yakında

Pasif Kullanıcı

Sıradışıyım evet.