Görüş Bildir
Haberler
Beğendiğin Yiyeceklere Göre Sen Aslında Hangi Millettensin?

etiket Beğendiğin Yiyeceklere Göre Sen Aslında Hangi Millettensin?

Trex
21.12.2017 - 16:37

Bakalım acıkmadan testi bitirebilecek misin? :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Haftasonu kahvaltısında favorin?

2. Sabahları hangisi olmazsa olmaz?

3. Hangi patates yemeğini tercih edersin?

4. Fast foodlardan hangisi?

5. 3 büyüklerden hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Acıkmaya başladık mı?

7. Aman sabahlar olmasın..

8. Bu havalarda ne güzel gider..

9. Onlarsız yemek olmaz.

10. Mevsimi gelse de yesek.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Son olarak tatlı tercihinizi öğrenelim..

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Almanya!

Almanya!
wallpaper.pickywallpapers.com

Vay vay vay! Karşımızda kimler var efendim.. Was machst du? Anlamamış olabilirsin ama biz sendeki Almanlığı  hissettik. Meşhur Umut Sarıkaya karikatüründeki o cümle aklımıza geldi hemen: Almanlıktan aldığın tadi başka bir şeyden almamış olabilir misin? Belki bilardo? Ama yok lan Almanlık daha güzel. Şu dünya üstünde Almanlar kadar başarılı bir millet daha yok. Araba desen onlarda, bilim-teknik desen onlarda, futbol desen, eh haliyle, onlarda. Mekaniksin, planlısın, programlısın. Tek kusurları biz Türkleri biraz kıskanıyorlar  ;) Neyse sen kısaca üstün Alman teknolojisisin. Auf wiedersen übermensch!

İspanyol.

İspanyol.
www.freewallpapersbox.com

Vuhuuuuu karşımızda asi bir matador var! Senin ruhun dünyanın, eğlenceye en düşkün milletine ait.  Nerede eğlence var orada sen!  Düğünlerden eksik olmayan Kamber gibisin bir nevi. Fiesta ve Siesta'nın insanısın. Sıcakkanlı olduğun için en iyi dostların da Türkler oluyor. Sen bugün İspanya'ya taşınsan hiç uyum sorunu yaşamazsın. Sana derhal bir oturum izni mi baksak? ;)

Fransız!

Fransız!
onedio.com

Senin ruhun dünyanın en acayip insanlarına sahip milletine ait. Sen basitçe 'le unique' dedikleri insanlardansın. Nadir bulunan yani: Numunelik! Seni başkasına sorsak, ilk diyeceği hiç şüphesiz 'değişik' olurdu. Tavırların ve de hareketlerin çoğuna ilginç gelir ve başta sana alışamazlar. Sevenin olduğu kadar nefret edenin de çoktur yani. Eee iz bırakmak böyle bi' şey olsa gerek. Kibirlisin de. Ama bu kibir senin bilgi ve kültüründen ileri gelmekte,  M./Mme Français!

"Kanada" çıktı!

"Kanada" çıktı!
files.all-free-download.com

Senin ruhun dünyanın en saf, en temiz kalpli insanlarına sahip milletine ait. Kimine göre şovmen kimine göre muhteşem bir başbakanınız var.  Ki sen de muhteşem bir insansın ;) Evet, çok temiz kalplisin ki, birisi senin ayağına bassa ondan özür dilersin, o derece.  İyilik meleğisin kısaca. God bless Canada :)

İskandinav!

İskandinav!
cdn.tempi.it

Senin ruhun dünyanın en saf, en temiz kalpli insanlarına sahip milletine ait. Refah seviyesi tavan yağmış ükeler muhteşem çoğrafya muhteşem kii sen de muhteşem bir insansın ;) Evet, çok temiz kalplisin ki, birisi senin ayağına bassa ondan özür dilersin, o derece.  İyilik meleğisin kısaca ;)

İngiliz!

İngiliz!
images2.fanpop.com

Senin ruhun dünyanın en asilzade milletine ait. Doğuştan gelen bir kibarlık, bir asillik var her şeyinde. Birisi seni yemek yerken görse 'vay arkadaş biz bu zamana kadar, yemek yemiyormuşuz; otlanıyormuşuz' der, o kadar! Diplomatsın ayrıca. İlişkiler arasındaki bağlantıyı saniyesinde çözer, anında strateji kurabilirsin. İş bağlamak, iş bitirmek tam senin işin yani, ey güneş batmayan ülkenin biricik ferdi!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
912
457
265
172
95
81
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?