Görüş Bildir
Haberler
Beğendiğin Yemeklere Göre Bilinçaltın Neye Saplantılı?

etiket Beğendiğin Yemeklere Göre Bilinçaltın Neye Saplantılı?

Nsycl
29.11.2017 - 19:19

Yemek tercihlerinin senin hakkında söyleyecekleri var...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini alarak teste başlayalım!

2. Kahvaltına eşlik eden içecek hangisi olur?

3. Peki hangisi senin yapacağın tarzda bir kahvaltı?

4. Bu egzotik mutfaklardan birini tercih edecek olsan hangisi olurdu?

5. Öğlen yemeği tercihin hangisine yakın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir de tatlı bir şeyler seç!

7. Son olarak akşam yemeğini öğrenerek testi tamamlıyoruz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Seks çıktı!

Arzuların ve ateşin her zaman çok yüksek. Seks genellikle zihninde, tıpkı diğer insanlar gibi. Ama sen bu konuya biraz daha fazla yönelmiş ve biraz daha fazla kafa yoruyor gibisin. Sonuçta bu da hayatın içinden bir durum. Bundan kime ne?

Yemek çıktı!

Testi düşündüğümüzde senin bu sonuca ulaşman pek şaşırtmadı. Çünkü zaten senin için yemek çok çok farklı bir noktada. Bazıları için sadece karın doyurmak, hatta bazıları için yük gibi gelse de senin bu konuyla ilgili düşüncelerin uçsuz bucaksız. Bilinçaltında da bu konuya saplantılı olman şaşırtmadı.

8. Seyahat çıktı!

Yeni mekanlara gitmek, yeni yerler görmek, yeni insanlar tanımak... Bunlar senin takıntıları işte. Her zaman daha farklı anılar biriktirmek, daha farklı şeyler görmek istemen bazen stabil olman gerekenlerde kafanı yorsa da, saplantıya kaçmadan sevdiğin şeyi yapmaktan güzel ne var zaten?

Bilgi çıktı!

Senin için bilgi = güç. Bir şeyler okumak, bir şeyler incelemek ya da sadece istediğin bir konuda saatlerce düşünmek. Ne kadar zorlarsan o kadar büyüyeceğini bildiğin için en değerli organın olan beynini her zaman çalıştırıyor, resmen ona antreman yaptırıyorsun.

Doğa çıktı!

Oksijen, doğal renkler ve açık hava. Sen dışarıda olmalısın, sen doğada olmalısın. Senin saplantın belki ayaklarının toprağa değmesi belki de su sesi dinlemek, bilmiyoruz fakat bildiğimiz bir şey var ki senin huzuru bulmak için arada doğayla bütünleşmen gerek.

Aile çıktı!!

Ailen senin için her zaman öncelikler sırasında birinci. Daima aklındalar ve onların iyiliği senin için çok şey ifade ediyor. Onların yakınında olmak hem sana güç hem de onlara güç oluyor. Önemli olan bunu kriz anlarında da koruyup, problemleri beraber aşmak değil midir zaten?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
907
352
315
216
96
76
20
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Nagihan Yanardağ

Seks çıktı aq ne alaka alt tarafı test 😄

Emre Çoker

seks de alt tarafı seks

kerem dolunay

abi söylemeyim çok kötü şeyler çıktı ;)

Ulker Aliyeva

aa yok artık yemekle onu nasıl alaka etdin )))