Görüş Bildir
Haberler
Beğendiğin Tatlılara Göre Ne Kadar Tatlısın?

etiket Beğendiğin Tatlılara Göre Ne Kadar Tatlısın?

Trex
09.11.2017 - 14:57

''Tatlılar, tatlılar içindir.'' 

              Aristo, Milattan çok önce

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle tatlı vaaaar tatlı var. Acaba hangisi?

2. Hmmmmm pekiiiii bu sütlü tatlılardan hangisi?

3. Ağzımız sulanmaya başladı sanırımç. Bize bir geleneksel tatlımızı seçer misin?

4. Peki pasta ile aran nasıl? Bir dilim pasta ikram etsek hangisini seçerdin?

5. Dondurmanı nasıl alırsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şimdi de baklavalar...

7. Peki baklava nasıl yenir?

8. Mmmmmh çikolatalar...

9. Ne çok tatlı var...

10. Ye ye bitmiyor..

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Hadi bunlar son olsun.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Tatlılıktan ölüyorsun resmen!

Tatlılıktan ölüyorsun resmen!

Sen gerçekten o kadar tatlı, o kadar sevimli bir insansın ki seni sevmemek için taş kalpli olmak lazım! Üstelik sen bunu bilerek yapmıyorsun, sende doğuştan gelen bir tatlılık var. O masum ve utangaç tavırlarınla insanların göğsünden kalplerini kalplerini kalplerini çekiyorsun! Samimisin ayrıca, içtensin; bir insanın sahip olabileceği en güzel dostsun. Dahası senin içinden gelen o yardımseverlik ve fedakarlık duygusu da bütün bu özelliklerine eklenince seni dünyanın en sevgi dolu ve iyi kalpli insanlarından biri yapıyor. Keşke bizim de dostumuz olsan be güzel insan!

Hem çekici, hem tatlı, nasıl bir şeysin sen?!

Hem çekici, hem tatlı, nasıl bir şeysin sen?!

Çekicilik desen, almış başını yürümüş sende! İsteyip de etkileyemediğin tek bir kişi bile olmuş mudur merak dahi etmiyoruz: Çünkü biliyoruz ki olmadı! Öyle bir duruşun, bakışın, alımın var ki gözlerin senden ayrılması adeta imkansız! Diğer yandan çekici olduğun yetmezmiş gibi bir de inanılmaz derecede tatlısın! Tavırlarındaki sevimlilik ve çocuklara mahsus neşen ile insanları kendine resmen hayran bırakıyorsun. Yalnız senin bu yaptığın haksızlık; bir insan hem son derece çekici hem de bu kadar tatlı olmamalı anacım!

Lokum gibisin!

Lokum gibisin!

Lokum gibisin! Sen tatlı mı tatlı, şeker mi şeker bir insansın! İnsanlar tarafından 'Ya yerim seni, ne cici bir kızsın sen!' iltifatları almaya alışkın olduğunu düşünüyoruz. Çünkü sen, şirin, sevimli, renkli şeylere bayılıyorsun. Her şeyinde bir renk olmalı; pijamandan tut, ayakkabılarına kadar! İnsanlar da senin bu yönünü çok seviyor, bu yüzden moralleri bozuk olduğunda ilk olarak senin yanına koşuyorlar, çünkü senin onlara yardımcı olacağından ve onların moralini düzelteceğinden eminler! Enerjinle herkesi mutlu ediyorsun!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2406
1031
248
105
63
50
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın