Görüş Bildir
Haberler
Beğendiğin Komedi Filmlerine Göre Seni Sana Anlatıyoruz

etiket Beğendiğin Komedi Filmlerine Göre Seni Sana Anlatıyoruz

Hugolina
25.05.2018 - 18:38

Hadi bize en sevdiğin Türk komedi film ve karakterlerini söyle. Sana biraz senden bahsedelim :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk soruyla başlayalım. "Arkadaşlık" deyince aklına hangisi geliyor?

2. Peki ya aşk?

3. Sence hangisi Türk komedi filmlerinin en absürd karakteri?

4. Komedi üstadı Kemal Sunal'ın en çok güldüğün karakteri hangisi?

5. Peki ya Şener Şen desek. Hangisini seçerdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Diyelim ki aileni seçebiliyorsun. Benim ailem mutlaka bu olmalıydı dediğin?

7. Senin komedide favori ikilin hangisi?

8. Geldik son soruya. Hababam Sınıfı'nda hangi efsane karakteri canlandırmak isterdin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen Tam Bir Çılgınsın!

Sen Tam Bir Çılgınsın!

Oooo gerçek bir çılgınla karşı karşıyayız. Sen hayatı tıpkı bir karnaval tadında yaşamayı seviyorsun. Her gün eğlence, her gün kahkaha olsun sana. Arkadaş ortamında aranan ve en eğlenceli görülen kişi sensin. Hatta en esprilisi de sensin. Çünkü sen gülmeyi ve de güldürmeyi çok seviyorsun. Aşk konusunda da aynı çılgınlığı sergiliyorsun. Aşkın uğruna Roma’yı yakar, koskoca Ankara asfaltına boing’i bile indirirsin. Biraz çapkın olsan da ilerde muhteşem bir aile kuracaksın. Kurduğun aile de senin gibi çılgın olacak. Ne güzel :)

Sen Eğlenceli Bir Romantiksin!

Sen oldukça neşeli, sempatik ve güler yüzlü bir insansın. Senin yanında birinin sıkılmasına ve kendini rahatsız hissetmesine imkan yok. Çünkü sen bir o kadar da duyarlı bir insansın. Hislerin senin için çok önemli. Duygularını hiç çekinmeden yaşıyor ve yansıtıyorsun. Bu da seni romantik bir insan yapıyor. Sevgilin ya da sevgilin olacak kişi çok şanslı. Senin gibi insanlar çok az kaldı. İdeal kişisin ideal.

Şaka Gibi Birisin!

Sen gördüğümüz görebileceğimiz en marjinal insanlardan birisin. Herkesin yaptığını yapmaz, herkesin güldüğüne gülmez, modaya uymaz, ele avuca sığmaz bir karakterin var. Absürd olmak nedir deseler seni gösterirler. Kalıplara uymayan bir düşünce biçimin ve espri anlayışın var. Ne kadar enteresan bir insan olsan da her ortamda çok sevilen ve aranan birisin. Vallahi tebrik ediyoruz çok orijinalsin!

Biraz Utangaçsın Sanki?

Sen biraz utangaçsın. Yeni tanıştığın insanların yanında ya da yeni girdiğin bir ortamda biraz kendini geri çekiyorsun. Aslında bir açılsan sende ne cevherler var ama sen biraz mesafeli yaklaşıyorsun. Çünkü senin kendin olabilmen için önce karşındaki kişiye güven duyman gerekiyor. Aslında en güzeli bu ayakların yere sağlam basıyor. Ama sen yine de bu durumu çok abartıp hayatı kaçırma sakın. Bir kere geliyoruz bu dünyaya!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
714
376
262
60
34
29
22
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Kemal Sunal, Adile Naşit gibi sinemanın ustası, küfürsüz veya bel altı şakalar yapmadan güldürebilen oyuncuların karakterleri ve filmleri varken, diğerlerine... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Sen Eğlenceli Bir Romantiksin!-hoaydaaa.

Aymira Ay

Sen Eğlenceli Bir Romantiksin!