Görüş Bildir
Haberler
Beğendiğin Dövmelere Göre Ne Kadar Narsistsin?

etiket Beğendiğin Dövmelere Göre Ne Kadar Narsistsin?

Bu dövmeler hakkındaki düşüncelerini bizimle paylaş, ne kadar narsist olduğunu söyleyelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. 👇

1. 👇

2. 👇

2. 👇

3. 👇

3. 👇

4. 👇

4. 👇

5. 👇

5. 👇
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. 👇

6. 👇

7. 👇

7. 👇

8. 👇

8. 👇

9. 👇

9. 👇

10. 👇

10. 👇
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Narsistin önde gidenisin!

Narsist insanlar, kendilerinin en ünlü, yetenekli ve başarılı insanlar olduklarını düşünürler. Kendilerini en mükemmel insan olarak görürler. Onlar diğer insanlardan özel bir muamele ve ayrı bir ilgi umarlar. 

Senin ateşli bir narsist olduğunu söyleyebiliriz. Pek çok konuda kendini tepede hissediyorsun ve çevrenin de buna göre davranmasını talep ediyorsun. Belki bahsettiğin kadar iyisindir. Belki çevrendekilerin seni anlayıp buna göre davranmaları gerekir. Ama yine de dikkat et. Kimsenin seni yanlış tanımasını istemezsin.

Tam bir narsistsin!

Narsist kendini başkalarından farklı görür. O, farklı ve özeldir. Diğerlerinden  daha akıllıdır, güçlüdür, güzel veya yakışıklıdır. Bu nedenle başkaları ona tapmalıdır. O hata yapmaz. Hata varsa asla onun suçu değildir. 

Kabul edelim ki sen bir narsistsin. Kendine olan güvenin biraz tavan yapmış durumda. Bu güvenin kaynağı da elbette biraz narsist olan karakterin. Aslında bu narsistik düşünceleri yaşamına uygun aktardığın sürece bir sıkıntı yok!

Narsist değilsin, şeker gibisin!

Narsist kimseler kendilerini başkalarının yerine koyamaz ve başkalarını anlayamazlar. Sanki her şey sadece kendileri için vardır ve ne olursa olsun her şeyin kendi amaçlarına hizmet etmesi gerekir. 

Senin narsist olmadığını söyleyebiliriz. Belirli konularda kendine güvenmen narsist olduğun anlamına gelmez ki zaten. Karakter özelliklerin bazı konularda katı ifadeler kullanmana sebep oluyorsa bu kendini beğenmişliğinin değil, kendini ne kadar iyi tanıdığının göstergesi!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
280
171
128
71
41
26
18
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Dilşad Kent

dövmelerden mi anlıyosunuz amk

kamburbalina

Narsist değilim sadece minimal dövme seviyorum.

Gizem Yenikler

Narsistin önde gidenisin! Bilemedin Onedio öyle biri değilim