Görüş Bildir
Haberler
Beğendiğin Dizilere Göre Bilinçaltın Neye Saplantılı?

etiket Beğendiğin Dizilere Göre Bilinçaltın Neye Saplantılı?

Trex
28.03.2017 - 16:04

Bu testimizde beğendiğin dizileri seçiyorsun ve bilinçaltının dehlizlerinde yatan gerçeği sana söylüyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başlamadan önce soralım: Dizilerle aran nasıl?

Başlıyoruz o zaman: Online yayınlanan Türk dizilerden hangisini izliyorsun/izlemek istersin?

#2

#3

#4

İçeriğin Devamı Aşağıda

#5

#6

#7

#8

#9

İçeriğin Devamı Aşağıda

#10

#11

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Yemek!

Yemek!
i1.wp.com

Evet, beğendiğin dizilere göre senin bilinçaltında yemek yatıyor.  Her anlamda yemek senin için bir takıntı olmuş. Senin için bir hayat biçimi. Tabi bu takıntı seni düzenli bir insan da yapmış. Planlı bir insansın.  Ne zaman ne yapacağını önceden programlıyor ve deneyimlere önem veriyorsun. Yeni maceralara her zaman açıksın.   Yeni bir şeyin keşfi seni inanılmaz mutlu ediyor. Afiyet olsun :)

Sevgi!

Sevgi!
www.kadinlarkulubu.com

Evet, beğendiğin dizilere göre senin bilinçaltında sevgi  yatıyor.  Adeta bir sevgi pıtırcığısın. Adeta sevmek ve sevilmek için yaratılmışsın. Sevimli bir hayvan görsen oradasın, minik bir çocuk görsen oradasın. Sevilmek de sevmek kadar hakkın elbette. Bu konuda biraz dünya sana karşı cimri bunun farkındasın. Ama umudunu hiç kaybetmemişsin. Bir gün o aradığın sevgi seni bulacak. Çünkü gözlerin onu arıyor.

Öfke!

Öfke!
www.kadinlarkulubu.com

Evet, beğendiğin dizilere göre senin bilinçaltında öfke   yatıyor.  Her şeye ama her şeye çok kolay sinirlenip öfkelenebiliyorsun. İçinde adaletsizliklere karşı durmak bilmeyen bir öfke var. Duygusallığa prim vermeyen bir öfke bu. Gördüğün en ufak haksızlık seni çıldırtıyor. Bunu yapan en yakın dostların da olsa kendini tutamıyorsun. Varoluşundan gelen bu patlama senin çeşitli olumsuz kelimelerle yaftalanmana neden olsa da sen halinden memnunsun. Çünkü kendini doğru yolda hissediyorsun.

Şüphe!

Şüphe!
www.sizinti.com.tr

Evet, beğendiğin dizilere göre senin bilinçaltında şüphecilik  yatıyor. Kimseye güvenmiyorsun ki haklısın da. Herkesten her şeyden şüphe ediyorsun. Ama bu senin kuşkuculuğun sadece ilişkilerde değil her alanda böyle. Bilimsel ve metafizik konularda da her zaman şüphecisin. Hiçbir şey kesin değil senin için. Hiçbir konu hakkında kesin konuşmuyorsun. Değişmeyen tek şey değişim. Bugün çok güvenilen doğrular yarın yerle bir olabilir.

Kaybetme korkusu!

Kaybetme korkusu!
www.psikolojik.gen.tr

Evet, beğendiğin dizilere göre senin bilinçaltında kaybetme korkusu yatıyor. Sevdiğin insanları kaybetmekten ölesiye korkuyorsun. İnsanlara duygusal olarak bağlandığın zaman onlarsız yapamayacağın endişesi her yerini kaplamış. Sakin ol :) Kimse bir yere gitmiyor. Ayrıca unutmayalım ki başlangıcı olan her şeyin bitişi vardır.  Başlanan her ilişki - öyle ya da böyle - bir gün bitecek. Sonsuza kadar devam edecek bir ilişki henüz mümkün olmadığına göre buna alışmalıyız. Ne dersin?

Seks!

Seks!
media-cdn.t24.com.tr

Evet, gözüne beğendiğin dizilere göre senin bilinçaltında seks yatıyor.  Adına da derler seks! Kimse seni bununla suçlayamaz. İnsanın doğasında var olan ve içgüdüsel gelişen bir DOĞA HARİKASI :) Tabi ki bu hazzı yaşamak insanı belirli ölçülerde mutlu ve huzurlu kılar.  Cinsellik senin için olmazsa olmaz. Ha bunu belki hiç yaşamadın ya da çok az yaşıyorsun ama şu gerçek ki bilinçaltın seks diyor.  Senin için duyguların hayatta pek yeri yok. Daha esnek olabilirsin :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
384
171
100
76
59
36
36
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

aynı şıkka koyduğun dizilerin benzemesi gerekmez mi? o dizilerin birini komedi dalında severim, birini macera, birini tarih. seç seçebilirsen.

Pasif Kullanıcı

Şüphe

hakan

şüphe