Görüş Bildir
Haberler
Beğendiğin Bikini Modellerine Göre Hayata Bakış Açını Söylüyoruz!

etiket Beğendiğin Bikini Modellerine Göre Hayata Bakış Açını Söylüyoruz!

Beğendiğin bikini modellerine göre hayata bakış açını söylüyoruz!

Haydi teste! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

#1

#2

#3

#4

#5

İçeriğin Devamı Aşağıda

#6

#7

#8

#9

#10

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Hayata her zaman pozitif bakış açısıyla bakıyorsun!

Beğendiğin bikini modellerine göre sen hayatının büyük bir kısmını aslında zor zamanlar geçirerek yaşadın. Bundan dolayı her zaman insanlara değer vermeye ve onları anlamaya çalışıyorsun. Hiçbir zaman karşındaki insanı küçümsemez onları daha da yüceltirsin. Kalbinin temizliği sayesinde yanında sana değer veren insanlar var. Önceden senin bu iyi niyetini suistimal etmek isteyen insanlar oluyordu. Fakat sen o kadar çok tecrübe edindin ki bundan sonra böyle olmaması için elinden geleni yaptın. Ve hayatına alacağın insanları öyle bir seçtin ki artık kendini çok daha mutlu hissediyorsun. Elbette yanıldığın zamanlar olacak ama bu artık seni etkilemiyor. Çünkü kendi çizginde ilerlemeye devam ediyorsun. Tüm bunların yanında sen yaşadığın tüm bu olumsuz şeylere rağmen hayata mutlulukla bakmaya özen gösteriyorsun. Her ne olursa olsun hayata olumlu bir bakış açısıyla bakmak seni hep doğru yola götürüyor. O yüzden kendini o kadar güçlü hissediyorsun ki kimse seni yıkamaz.

Hayattaki en değerli kişinin kendin olduğunu bilerek bakıyorsun!

Beğendiğin bikini modellerine göre sen artık her şeyin o kadar farkındasın ki şu hayatta en değerli şeyin kendin olduğunu düşünüyorsun. Ve tüm hayatını bunu düşünerek kuruyorsun. Çünkü hiçbir insan için değmeyeceğini, hayatın sadece senin hayatın olduğunu ve bir daha böyle mutlu olamayacağını düşünüyorsun. Arkadaşlarınla, ailenle ve etrafındaki diğer insanlarla arandaki ilişkiyi buna dayandırarak kuruyorsun. Eğer canın bir şey yapmak istemiyorsa asla yapmazsın. Kimse sana zorla bir şeyi yaptıramaz. Biraz zor bir yapın var. Bundan dolayı etrafında kalabalık insan olmaz. Sadece seni sevenler ve değer verenler olur. Herkese iyi davranmaz, herkese hak ettiği kadarını verirsin. Çünkü senin hayatın çok ama çok değerli. Kimsenin bunu mahvetmesine izin vermezsin.O yüzden çok ama çok şanslısın. Umarız bir gün herkes senin gibi kendini değerli bulur ve başkaları gibi üzülmez.

Hayata hayalperest ve eğlenceli bir bakış açısıyla bakıyorsun!

Beğendiğin bikini modellerine göre senin hayata bakışın tamamen sana özgü. Her şeyi kendine göre, kendinden bir şeyler katarak, kimsenin aklına hayaline gelmeyecek şekilde yorumluyorsun. Senin tüm görüşlerin, fikirlerin, vs. tamamen özgün şeyler. Bu her zaman seni ön plana çıkarıyor, özgür fikirlerini duymak insanların hoşlarına gidiyor. Eğer hayal gücünü kullanabileceğin bir ortamdaysan, bu yönde bir eğitim aldıysan çok şanslısın ancak bu yönünü kısıtlayan bir iş kolundaysan veya bunu kullanamayacağın bir bölümde okuyorsan işin maalesef zor. Çünkü hayal gücün senin her şeyin. Bu hayal gücü gündelik yaşamında da seni besleyen ana unsur, bu sayede çok seviliyor, insanlara pozitif enerji aşılıyorsun. Çevrendeki insanlar senin bu neşenden, pozitifliğinien istifade etmek için neredeyse sırada. Son derece sosyal,aktif ve enerjik birisi olmanın temelinde de bu hayalci kişiliğinin katkısı büyük.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
297
135
55
48
23
16
14
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
hevinuroj

Bu kadar çirkin modeli nasıl bir araya getirebildiniz, hayret!

ok-optum-by

Erkek olarak gireyim bakayım dedim. Bikini modellerini beğenmedim çoğu kötü nasıl bunları giyiyorsunuz? Ve bir şey daha. Sorum erkeklere: Eşinize halk pla... Devamını Gör

Senem Şengül

Hayata hep pozitif bakıyomuşum hiç öyle değil halbuki.