Görüş Bildir
Haberler
Beğendiğin Araçlara Göre Bilinçaltın Neye Saplantılı?

etiket Beğendiğin Araçlara Göre Bilinçaltın Neye Saplantılı?

Sevdiğin model araçlar bilinçaltını yansıtıyor. Yanıtla ve öğren 😉

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Evet başlıyoruz. Şu ufak şirin araçlardan birini seç bakalım.

2. Bu ekonomik küçük sınıf araçlardan hangisini tercih ederdin?

3. Aracın boyutunu bir tık büyütmeye ne dersin?

4. Makam aracını seç şimdi de.

5. Yüksek, güvenli ve konforlu bir SUV seçmeni istiyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Son olarak... Bunlardan sana göre en havalısını seç.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Aşk!

Aşk!

Seçtiğin araçlara göre senin bilinçaltın aşka saplantılı. Belli ki sevip sevildiğin bir ortamda büyümüşsün ve bu senin tüm hayatının ihtiyacı haline gelmiş. Sadakat, dostluk, arkadaşlık senin için vazgeçilmez şeyler olmuş. Bu yüzden hayatın da doğru kişiyi ve hayatının aşkını aramakla geçmiş. Sevgi bu yüzden beyninin içine yerleşmiş ve tam bir aşk insanı olmuşsun. Aşk senin için nefes almak kadar doğal ve önemli.

Bilgi!

Bilgi!

Seçtiğin araçlara göre senin bilinçaltın bilgiye saplantılı. Etrafına, oturduğun koltuğa hatta bu testi çözdüğün ekrana bakınca bile bin yıllarca süren bilgi aşkının, insanoğlunun önlenemez merakının ne kadar hayret verici ve heyecanlandırıcı olduğunu biliyorsun. Mutluluğu daha çok bilmekte, merakını daha fazla şey öğrenerek dindiriyorsun. Bilgiyi aramak sende bir tutku haline gelmiş diyebiliriz. Bu yüzden bilinçaltın öğrenebileceğin her şeyi öğrenmeye saplantılı.

Yemek!

Yemek!

Verdiğin yanıtlara göre senin bilinçaltın yemeye içmeye saplantılı. Tatlılar, tuzlular, taze sebze ve meyveler, lokum gibi et yemekleri, bazen içini ısıtan bazen içini ferahlatan o harika içecekler. Bu nimetler seni nerede olursan ol cezbetmeye yetiyor. Hayatta üşenmediğin bir şey varsa o da yemek yapmak ve yemek, sevdiğin insanlarla paylaşmak ve elbette canının istediği bir şeyi yemek için kilometrelerce yol gidebilmek. Karnın tok da olsa bilinçaltın sürekli aç.

Seks!

Seks!

Verdiğin yanıtlara göre senin bilinçaltın cinselliğe saplantılı. Çünkü sen bir tutku insanısın ve tutkuların senin tüm hayatını etkileyecek kadar kuvvetli. Fazla detay verip seni fazla utandırmayalım. Kapiş? 😉

Eğlence!

Eğlence!

Verdiğin yanıtlara göre senin bilinçaltın eğlenceye saplantılı. Kaç yaşında olursan ol içinde asla büyümeyecek neşeli bir çocuk var ve sen de bu durumdan gayet memnunsun. Bazı sıkıcı kişiler ne zaman büyüyeceğini sorabilir, yeterince olgun olmadığını ima edebilir ama bunların hiçbiri umrunda dahi değil. Çünkü sen bu dünyaya eğlenmeye, neşeli olmaya ve hayattan tat almaya gelmişsin. Beyni duvarlarla örülü olanlar seni anlamaz 😎

Anlayamaz...

Öfke!

Öfke!

Seçtiğin araçlara göre senin bilinçaltın öfkeye saplantılı. Öfke denince yanlış anlaşılma olmasın. Öyle uçan sineğe bile yalandan yere atar gider yapanlardan değilsin; ki tahminimizce bu tiplerden de pek hoşlanmayan birisin. Senin öfken beyninin içinde. Adaletsizliklere, haksızlıklara, düzene karşı içinde dinmek bilmeyen bir öfke var. Dışarıdan sakin görünsen de kafanın için Adana Adliyesi koridorları gibi. Bu öfke raydan çıktığında seni kölesi edebilir ha. Aman dikkat!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1310
479
302
225
135
119
61
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Betullls

Yemek? Uff zayıflamam gerek dedikçe yemek çıkıyo karşıma 😂

Akinoo

Bişi olmaz can boğazdan gelir bana da yemek çıktı oh miss.

Özge Arıkoğlu

yemek:) ne kadar haklı:D:D