Görüş Bildir
Haberler
BBM 100 Milyon Barajını Geçti

BBM 100 Milyon Barajını Geçti

Batuhan
06.03.2015 - 15:33

BlackBerry cihazlar arasında anlık mesajlaşma hizmeti sağlayan BlackBerry Messenger geçtiğimiz yıl iOS ve Android platformuna da gelmişti. Firma bu hamlesi ile BBM’in kullanıcı sayısını artırmayı hedeflemişti.

BBM’in iOS ve Android platformlarına gelmesiyle uygulama inanılmaz derece ilgi gördü ve mağazalarda en çok indirilen uygulamalar arasında yer aldı. BlackBerry firması uygulaması ile bugün bir başarıya daha imza attığının haberini verdi.

Açıklanan rakamlara göre BBM , Android platformunda 100 milyon indirme sayısını geride bıraktı. Ayrıca BBM aracılığı ile 1 milyardan fazla çıkartma gönderildiği de belirtildi. Ancak indirme sayısının bu kadar fazla olması uygulamanın aktif olarak kullanıldığı anlamına gelmiyor.

Hatırlayacağınız üzere BBM ’in iOS ve Android platformlarına gelmesinden sonra merak edip uygulamayı hemen indirip kullanmaya başlamıştık. Ancak pek çoğumuz BBM’in pek yaygın olarak kullanılmamasından dolayı uygulamayı bir süre sonra tozlu raflara kaldırmıştık.

WhatsApp ve Line gibi çok yaygın olarak kullanılan anlık mesajlaşma uygulamaları karşısında BBM’in biraz geride kaldığını düşünüyoruz. Bakalım ilerleyen aylarda BBM farklı bir hamle yapıp zirveye çıkabilecek mi?

 ShiftDelete.Net

Kaynak: http://shiftdelete.net/bbm-100-milyon...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0