Görüş Bildir
Haberler
Bayramda Ziyaretlerinde Karşınıza Çıkabilecek 8 Tip

Bayramda Ziyaretlerinde Karşınıza Çıkabilecek 8 Tip

Gökhan Özsoy
17.07.2014 - 13:23 Son Güncelleme: 17.07.2014 - 14:11

1. Zeki Ama İşsiz Dayı Tipi

Hayatını eğitim, öğretim ve ÖSYM'ye adamış dayıdır. 

Lise hayatı boyunca çeşitli  integral ve fizik soruları için aranmış, üniversitede ödevlerin bir numaralı yardımcısı olmuş, sonra bir köşede unutulmuştur.

Evinde gizli gizli icatlar yapıp, zor hayatını kolaylaştıracak fırsatlar kollamaktadır. O gün gelecek dayı sen biraz daha bekle.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Evlenince Kilo Alan Teyze Tipi

'Ben gençken (2 sene öncesi) çok güzeldim tamam mıııı' cümlesinin söylenme sıklığının on dakikada bir düzeyinin altına indiği teyze tipidir. Yıllarca kendini tutmuş tumuş, koca bulduktan, vücut hava aldıktan sonra kilo almıştır. Onun depresif etkileriyle boğuşsa da hala komiktir, hala teyzedir. Bir gün o kilolar gidecek, inanmaya devam et.

Ek olarak bu teyze tipinin, evlenince değilde mezun olunca ya da sevgiliden ayrılınca kilo alan versiyonları da mevcuttur, o daha vahim tabi. Spor yapmak, sabahları koşmak, sonra da kahvaltı yapıp yakılan kalorileri tekrar almak mak mak mak işte.

3. Zengin Cimri Amca Tipi

3. Zengin Cimri Amca Tipi

O paralar kolay kazanılmıyor yeğen ile başlayıp, Ramiz dayının pragmatist vesiyonuna bağlayan amca tipidir. Hayat tecrübelerini paradan daha önemli göstererek para vermekten yırtar. Hep para vermeyen kişi olabilme becerisine erişir. Elektrik, su, doğalgaz, internet ücretlerini bile indirimli öder, tüm indirimlerden haberi vardır. 5 TL harcayarak Los Angeles'a bile gidebilir. 

Kısaca, modern ekonominin amcasıdır.

4. Güzel Ama Kaşar Komşu Kızı

Fazla konuşmaya gerek yok, geldiği gibi gider. Summer gibidir işte, antidepresanları böyle insanlar sattırıyor.

Unutma: Her mahallede bir Summer vardır ve ayrıca mekşe gözlerde hiç vefa yokmuş.

Fuck!

5. Şirin Ama Beter Böcek Gibi Bela Çocuk Tipi

Büyük kuzenin en küçük ve şımarık oğlu ya da alt komşunun eskiden kaşar olup sonra durulan ve dine dönen kızının çocuğu gibi çeşitli tanımlamalarla hayatınıza giren çocuk tipidir. Eve girdikten sonra ilk 3 dakika çok sessiz, sonraki 4 dakika aşırı şirin, sonraki 45 dakikada ise tam bir bela olan çocuktur. Ama çocuktur işte. Uzaktan sevmekte fayda var.

6. Peşinden Ayrılmayan Kuzen Tipi

Seni çok özlemiş abisiiiii (ya da ablasıııı ) , biraz ilgilen şununla teyzesiiii, gibi intro ile karşılaşılan sonra bayramı zehir eden kuzendir. Biri sizi gözetliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Aktivist Kuzen Tipi

Aktivsittir, siyaset göbek adıdır, her konuda fikri vardır ama en fazla 30 dakika muhabbetine dayanılır. Monolog boyunca ona katıldığını söylerek diyalog havası yaşatabilir, onun seni daha çok sevmesini sağlayabilirsin. Aksi takdirde fikirlerini kabul ettirene kadar tartışır ki 30 dakikayı aşar ve gece tarifesi ile karşıya geçmiş emeklinin ücret öderken yaşadığı duyguyu yaşarsın.

8. Her Daim Klas Olan Dede Tipi

Genetik bilimine küfretmenizi sağlayan dede tipidir. O kromozomlar ayrılmayacaktı. Yakışıklı dedenin kromozomları gide gide salak kuzene gitti işte.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
1
0
0
0
0