Görüş Bildir
Haberler
Bayanlar Nelere Zaaf Duyar

Bayanlar Nelere Zaaf Duyar

Osman Erdem
05.07.2014 - 12:11 Son Güncelleme: 05.07.2014 - 13:40

BAYANLAR NELERE ZAAF DUYAR

Dünyanın en zor işleri sıralamasında il sırayı bayanları anlamak yer alır. Dünyanın en karmaşık canlıları hiç kuşkusuz bayanlardır. Dünyanın en akıllı profesörü bile bayanları çözme konusunda başarısız olmaktadır. Aslında bayanları bazı zaaflarından yola çıkarak davranışlarına anlam verebiliriz.

Bir erkeksiniz ve bir bayanı etkilemek istiyorsunuz. Bayanlar nelerden etkilenir? Bu sorunun cevabını bilerek hamleler yaparsanız başarıya ulaşmanız kısa sürecektir. Peki, bayanlar nelere zaaf duyar? Bu sorunun cevabını şu alt başlıklarda inceleyebiliriz.

1-GÜÇLÜ ERKEK: Bayanlar her zaman güçlü erkeklerden hoşlanır.

2-TAKI: Bayanları altına özel bir merakı vardır. Altının pahalı olması ile alakalı bir durum değildir. Atadan gelme bir söz vardır. Adamı Kadın, Kadını altın bozar diye. Bu sözün anlamı şudur. Bir erkeğin zaafı kadınlardır, kadınların zaafı ise altınlardır. Bu anlamda sevdiğiniz kişiye hoş estetik görünümlü bir altın alarak sevginizi dile getirebilirsiniz.

3-ESPİRİLİ ERKEK: Bayanlar kendilerini güldüren erkekleri severler. Bu anlamda esprili erkekler her zaman kadınların zaaf duyduğu erkek tiplemeleri olmuştur.

4-ZEKİ ERKEKLER: Zeki erkekler her zaman bayanların ilgisini çekmiştir. Kıvrak zekâsıyla kadınların aklını başından alan erkekler vardır. Kadınlar yakışıklı olmasa da kıvrak zekâsı yüzüne erkeklere bağlanabilir.

5-YAKIŞIKLI ERKEK: Bayanların en fazla zaaf duyduğu erkek tiplemesidir. Bayan evli bile olsa yakışıklı erkek olduğu zaman göz ucuyla da olsa şöyle bir süzer. Yakışıklı erkekler her zaman toplumda prim yapmıştır.

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0