Görüş Bildir
Haberler
Başsavcılık Karar Verdi: Cem Garipoğlu’nun Mezarı Açılacak mı?

Başsavcılık Karar Verdi: Cem Garipoğlu’nun Mezarı Açılacak mı?

ismail kahraman
17.12.2022 - 13:47 Son Güncelleme: 17.12.2022 - 13:51

Münevver Karabulut cinayeti sonrasında tutuklanan ve cezaevinde intihar ettiği açıklanan Cem Garipoğlu’nun mezarının açılması için savcılığa müracaat edilmişti. Baba Süreyya Karabulut’un başvurusunu değerlendiren Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı, mezarın açılmamasına karar verdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Baba Karabulut: İntihar ettiğine inanmıyorum!

Baba Karabulut: İntihar ettiğine inanmıyorum!

Sabah’ta yer alan habere göre; baba Süreyya Karabulut kadar kamuoyunda da dinmeyen bir şüpheye dönüşen Cem Garipoğlu'nun ölmediği hatta başka bir ülkede yaşamını sürdürdüğü şeklindeki komplo teorileri, cinayetin ardından 13 yıl, Cem Garipoğlu'nun cezaevinde intiharın ardından 8 yıl geçmesine rağmen hiç dinmedi. Acılı baba Süreyya Karabulut, '8 yıldır kâbusun içindeyim. O celladın cesedini görseydim belki ikna olurdum. Ama cesedini göstermediler. İntihar ettiğine inanmıyorum. Çünkü böyle bir celladın kendi canına kıyabileceğine inanmıyorum. Ya öldürüldü ya kaçırıldı. Mezarının açılmasını talep edeceğim. Yoksa bu kabus bitmeyecek' açıklamasında bulunmuştu.

Savcılık talebi reddetti

Savcılık talebi reddetti

Acılı baba Karabulut'un isteği üzerine avukatı tarafından Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunuldu. Suç duyurusu, 'Cem Garipoğlu'nun kaçmış ve kaçırılmış olması' ihtimali üzerinden yapıldı. 

Ancak, Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı, suç duyurusunu 'kovuşturmaya yer olmadığına kanaat getirerek, reddetti.

Bu haberler de ilginizi çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
104
29
15
1
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Selam Öabakan

adam haklı polise mi savcıyamı cumhurbaşkanınamı güvenicen bu ülke denen yerde en güzeli kendi kararını kendin vericen korkmayın öyle veya böyle ölücez

Can Kutlu

Başsavcılık yerinde bir karar vermiş çünkü her intihar şüpheli ölüm olarak kabul edilir ve intihar eden kişinin cesedine adli tıpta ölü muayenesi ve sistemat... Devamını Gör

pofudukpofyumak

Bu pisliğin intihar ettiğine bende inanmıyorum