Görüş Bildir
Haberler
Başarılı Olman İçin Seni Hangi Duygun Harekete Geçiriyor?

etiket Başarılı Olman İçin Seni Hangi Duygun Harekete Geçiriyor?

Hepimiz başarılı olmak için farklı bir yol izleriz. Çoğu zaman bizi harekete geçirecek bir duyguya ihtiyacımız olur. Bakalım seninki hangi duyguymuş?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Güzel güzel başlayalım. Mutluluğun fotoğrafını seçebilir misin?

2. Hayallere dalarken içinde kaybolacağın gökyüzü hangisi?

3. Hayaller demişken, hangi alanda başarılı olmayı hayal edersin?

4. Şimdi tamamen dürüst olman gerek: Kendini tek kelimeyle anlat bakalım!

5. Hazır dürüstlüğün üstündeyken, hatalar yaptığında ne sıklıkla öz eleştiri yaparsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Hangi hayvanla aranda bir benzerlik kurabiliyorsun?

7. Eğitim hayatında sınavlara nasıl hazırlanıyordun/hazırlanıyorsun?

8. Son olarak, bu doğa olayları görsellerinden hangisi seni etkiledi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam

Öz güven!

Öz güven!

Sen hayatının her alanına hakim olabilecek, kendine has sınırsız bir özgüvene sahipsin. Bazıları doğuştan yönetmek için doğmuştur ve bu asla sonradan kazanılamaz. Sen de bir ortama yeni bile girsen, hemen oranın lideri oluyorsun. Çünkü özgüvenin başkalarına da yansıyor. İçinde çok ama çok büyük bir kuvvet var ve bu kuvvetle her işi başaracağına inanıyorsun. Elinden bir uçan kurtulur, bir de kaçan. Cesursun, sözünün erisin ve tam bir problem çözücüsün. Hatta baskı altında daha da motive oluyorsun. Kısaca, eğer bu dünya bir köyse, sen bu köyün hem muhtarı hem de ihtiyar heyeti başkanısın :)

Umut!

Umut!

Sen bu dünyadaki en pozitif, en hayat dolu ve neşeli insanlardan birisin. Etraf her ne kadar karanlık olsa da, senin için tünelin ucunda her daim ışık vardır. İşte bu ışık seni harekete geçiriyor! Pozitifsin; bardağın dolu tarafından bakıyor, sürekli olarak gelişmeye ve ilerlemeye inanıyorsun. Etrafındakiler de senin bu yönüne inanılmaz hayranlık duyuyor, ne zaman üzülseler direk sana gelip adeta terapi oluyorlar. Senin içindeki umut inancını kuvvetlendiriyor ve sonunda sana başarıyı getiriyor!

Gurur!

Gurur!

Seni başarılı olman için harekete geçiren duygun gurur! Çünkü başarısız olma fikri senin gururunla ters düşüyor. Bu da seni daha çok çalışman konusunda hırslandırıyor. Hiçbir zaman arka plana atamadığın gururun yüzünden başına çok işler gelmedi de değil. Ama ne yapalım, seni gaza getiren bu duyguyu da göz ardı edecek değilsin ya?

Merak!

Merak!

Senin en baskın ve hayatına yön veren duygun, sınırsız merakın. Senin için her şey bir gizem, bir sır. Yeni şeyler denemekten korkmuyorsun. Bilgiye de açsın: Geceleyin ateşler içinde uyanarak, ağzını dayayıp musluğa su içer gibi... E bu merak da seni çalışmaya yönlendiriyor ve sonunda başarıyı getiriyor haliyle. Çok çabuk sıkıldığını, rutini çok sevmediğini de ekleyelim: Değişmeye, evrimleşmeye karşı inancınsa pek yüksek. Son olarak sen cevaplardan çok, soruların insanısın: Tam bilim insanı mayası!

Pişmanlık!

Pişmanlık!

Biraz ilginç gelecek belki ama, seni başarılı olma yolunda harekete geçiren duygun pişmanlık. Yani senin dört bir tarafın keşke duvarlarıyla çevrili, aşamıyorsun onu. O duvarlara binlerce kez yumruk attın; ama nafile! Sen de geçmiş pişmanlıklarını sırtına alıp geleceğe umutla bakmayı öğrenmişsin. Tüm bu duygularla başarılı olma yolunda seni tutabilecek hiçbir şey yok!

Hırs!

Hırs!

Başarılı olmak için seni harekete geçiren duygun hırs! Sen ilkokuldan bu yana, başarılı olmak için hırs yapıyorsun. Bu da hayatının her alanında kendini hissettiriyor. Üzerine yapışmış bir kere, bu yüzden sadece eğitim hayatınla da sınırlı kalmamış. Ama senin hırsın zarar verecek cinsten değil, yani en azından çevrene. Kendi içinde başarıyı yakalama konusunda hırslısın yalnızca. Bu insanlarla rekabete girmen anlamına gelmiyor. Aman bu ince çizgiyi iyi koru, sonunda kaybeden olmak istemezsin!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
327
141
71
39
17
15
6
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
layd hamdiye

Kısaca, eğer bu dünya bir köyse, sen bu köyün hem muhtarı hem de ihtiyar heyeti başkanısın :) hiç güleceğim yoktu :))))

ZESO

Sen hayatının her alanına hakim olabilecek, kendine has sınırsız bir özgüvene sahipsin. Bazıları doğuştan yönetmek için doğmuştur ve bu asla sonradan kazanıl... Devamını Gör