Görüş Bildir
Haberler
Barış Pehlivan ve Murat Ağırel Serbest Bırakıldı

Barış Pehlivan ve Murat Ağırel Serbest Bırakıldı

Libya'da şehit edilen MİT mensubunun cenazesine ilişkin haberden dolayı aldıkları cezanın üst mahkemece onaylanmasıyla bugün cezaevine giren gazeteciler Barış Pehlivan ve Murat Ağırel serbest bırakıldı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gazetecilerin serbest bırakıldığı haberini avukat Hüseyin Ersöz duyurdu. Ersöz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 'Ve özgürlük geldi. Hemen şimdi! Gazeteciler Barış Pehlivan ve Murat Ağırel serbest bırakıldı' dedi.

Avukat Ersöz, serbest bırakılmalarının ardından Pehlivan ve Ağırel ile çektirdiği fotoğrafı da paylaştı 👇

Avukat Ersöz, serbest bırakılmalarının ardından Pehlivan ve Ağırel ile çektirdiği fotoğrafı da paylaştı 👇

Ne olmuştu?

Libya'da şehit edilen MİT mensubunun cenazesine ilişkin haber nedeniyle Barış Pehlivan 3 yıl 9 ay Murat Ağırel 4 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı. Gazetecilerin aldığı cezalar üst mahkemece onaylandı. Bu karar üzerine Pehlivan ve Ağırel bugün savcılığa teslim oldu. İki gazeteci tutuklanarak cezaevine konuldu. 

Cezaevinde kaldıkları süre göz önünde bulundurularak denetimli serbestlik hakkından yararlanan Pehlivan ve Ağırel, gerekli prosedürlerin tamamlanmasıyla akşam saatlerinde serbest bırakıldı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
42
23
3
3
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
unsal kaya

ikisininde adına çok sevindim serbest bırakılmış içlerinde en deli kanlı gazeteciler tebrik ederim ikisinde yaptığı cesaret paylaşımında.

RapraRapra

İyi de bunu haber vermek neden suç ki diyeceğim tutuklayanların kimler olduğunu ve nedenlerini o kadar iyi biliyorum ki

engn

Kitaplarını çok okudum, yüzlerini ilk defa gördüm. Belgesiz delilsiz kitap yazmayan nadir insanlardan. Yazılacak çok kitap, topluma verilecek çok bilginiz va... Devamını Gör