Görüş Bildir
Haberler
Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı Dizisine Olay Transfer! Meryem Rolünü Oynayacak İsim Belli Oldu..

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı Dizisine Olay Transfer! Meryem Rolünü Oynayacak İsim Belli Oldu..

GNS
14.11.2021 - 20:41

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinde bomba transfer haberi geldi. Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe gibi isimlerin başrollerinde yer aldığı Barbaros Akdeniz'in Kılıcı dizisinde oyuncu kadrosu yenileniyor. Perşembe akşamları 20:00'da ekrana gelen diziye yeni girecek 'Meryem' karakterine kimin can vereceği belli oldu. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

TRT1 ekranlarında perşembe akşamları 20:00'da yayınlanan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinden yeni oyuncu haberi geldi. Başrollerinde Ulaş Tuna Astepe ve Engin Altan Düzyatan'ın yer aldığı tarih dizisinde Meryem karakterine hayat verecek olan oyuncu hayranları sevindirdi. İşte o isim...

"Meryem" Olacak

"Meryem" Olacak

TRT’nin ES Film imzalı dev prodüksiyonlu dizisi “Barbaroslar Akdenizin Kılıcı” yenilenen kadrosuyla ekran macerasına devam ediyor.

Berat Özdoğan’ın yönetmen koltuğuna oturduğu dizinin senaryosuna Serdar Özönalan ve Hasan Erimez imza atıyor.

Dizide Ulaş Tuna Astepe’nin hayat verdiği Hızır’a Meryem adında bir partner arandığı gündeme gelmişti. Rol için son olarak Bay Yanlış’ta rol alan Cemre Gümeli’yle anlaşıldı.

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı "Meryem" Kim?

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı "Meryem" Kim?

Meryem Tehlike geldiği anda yırtıcı bir savaş kızı olabilen astronomi, tabiat şifacılığı, kadim yazıları ve işaretleri çözebilme gibi enteresan ilimlere vakıf bir genç kız olarak seyirci karşısına çıkacak. Aslen İtalyan bir ailenin kızı olan Meryem’in önceki adı Maria’dır. Küçükken ailesi öldürülmüş, sağ kalan abisiyle beraber esir tüccarlarının eline düşmüştür. Fakat abisi ayrı esir pazarına, kendisi ayrı esir pazarına götürülmüştür. O günden sonra da hiç haber alamamış, bir daha abisini bulamamıştır. Yıllardır içinde taşıdığı yaradır abisi. Bir gün onu bulmak en büyük arzusudur. Müslüman olan Maria, adının İslam’daki karşılığı olan “Meryem” ismini almıştır.

Bugüne kadar kendini adadığı işlerden ötürü aşk mevzularına hiç bulaşmayan Meryem, Hızır’la tanıştıktan sonra kendini derin ve zorlu bir gönül yolculuğunun içinde bulacaktır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın