Görüş Bildir
Haberler
Banyo dekorasyonu için yaratıcı fikirler

Banyo dekorasyonu için yaratıcı fikirler

Kozmy
27.03.2014 - 12:52 Son Güncelleme: 27.03.2014 - 13:52

Banyo dekorasyonu için yaratıcı fikirler

Orijinal fikirler ile banyonuzda farklı bir görünüm yakalamak istiyorsanız sizin için hazırladığımız alternatiflere göz atmanızda fayda var. Basit ama yaratıcı olan bu örnekler mekanınıza bambaşka bir hava katacak.

Çekmece kapağından askılık

Çekmece kapaklarından havluluk nasıl olurdu, hiç düşündünüz mü? Farklı boyutlarda çekmece kapaklarını yatay ve dikey şekilde duvarınıza asarak orijinal ve şık bir havluluk elde edebilirsiniz. Kapaklarınızda değişik modellerde çekmece kulpları kullanarak farklı bir hava yakalayın. Bu sıra dışı askılıklar ile ortama dinamik bir görünüm katabilirsiniz.

Şık aksesuarlarınız için çekmeceden duvar rafı 

Kullanmadığınız bir dolap çekmecesini farklı bir şekilde değerlendirmeye ne dersiniz? Çekmecenizin iç kısmında bir bölme oluşturun ve dikey konuma getirerek banyonuzun duvarına asın. Böylece ister banyoda ister evin herhangi bir köşesinde kullanabileceğiniz benzersiz bir duvar rafına dönüştürün. Çekmecenin iç kısmını renkli bir duvar kağıdıyla kaplayarak sevimli bir görünüm elde edebilirsiniz. Alt kısmına ince bir boru ekleterek de orijinal bir havluluk yaratabilirsiniz. Kişisel bakım ürünleriniz ve banyo aksesuarlarınızı koyabileceğiniz bu şık dolap ortama farklı bir hava katacak.

Yazımızın devamı Kozmy.com'da...

Kaynak: http://www.kozmy.com/blog/banyonuz-ic...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın