Görüş Bildir
Haberler
TV
Balkan Ninnisi 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İşte Balkan Ninnisi Fragman ve Son Bölüm Özeti

Balkan Ninnisi 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İşte Balkan Ninnisi Fragman ve Son Bölüm Özeti

Müge Kakşi
10.08.2022 - 17:42

21 Haziran 2022 tarihinde ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkan TRT1 ekranlarının yeni dizisi Balkan Ninnisi kısa sürede izleyiciler tarafından çok sevildi. Farklı konusu ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken dizinin beklenen yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte Balkan Ninnisi 8. bölüm fragmanı ve son bölüm özeti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başrollerinde Erdal Özyağcılar, Özlem Türkad, Merih Öztürk ve Emre Bey gibi başarılı oyuncuların yer aldığı romantik aile türündeki dizi Balkan Ninnisi her hafta Salı günleri yeni bölümüyle ekranlarda yer alıyor. Yönetmen koltuğunda Serdar Akar'ın oturduğu dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Balkan Ninnisi fragman ve son bölüm yaşananlar.

Balkan Ninnisi 8. Bölüm Tanıtımı

Balkan Ninnisi Son Bölümde Neler Oldu?

Balkan Ninnisi Son Bölümde Neler Oldu?

Ertan ve Jovanka'nın sırlarının ortaya çıkmasıyla konak adeta savaş alanına döner. Öte yandan dizi işinin olmaması herkesin umudunu kırarken bu duruma Ertan'ın sebep olması Süleyman'ı deli eder ve konağı terk etmesine neden olur. Ertan ve Jovanka'nın çocuklara öğrettiği tiyatro oyunu yalan haberlere neden olurken Arif ise tiyatro işini halettiği ve Mert'i mutlu ettiği için durumdan memnundur. Süleyman ise yalan habere inanır ve sonrasında konaktakilerin canını sıkacak bazı misafirlerle geri gelir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın