Görüş Bildir
Haberler
Bakan Kurum: 'Kanal İstanbul, Milletin Onay Verdiği Büyük Bir Projedir'

Bakan Kurum: 'Kanal İstanbul, Milletin Onay Verdiği Büyük Bir Projedir'

Batuhan
12.11.2021 - 12:25

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kanal İstanbul projesi için 'Cumhurbaşkanımızın milletinin onayına sunduğu, milletin de onay verdiği büyük bir projedir' iddiasında bulundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Bakanlığının 2022 yılı bütçesinin TBMM Plan Bütçe Komisyonundaki görüşmelerinde milletvekillerinin soru ve eleştirilerini yanıtladı.

"Milletin de onay verdiği büyük bir projedir"

"Milletin de onay verdiği büyük bir projedir"

İktidarın tepkilere rağmen vazgeçmediği 'Kanal İstanbul' projesine ilişkin eleştirilere de yanıt veren Bakan Kurum, 'Kanal İstanbul'u kime sordunuz diyenlere cevabımız şu; milletimize sorduk. Yüzyılın en büyük, Cumhuriyet tarihinin en muazzam projesi Kanal İstanbul'u defalarca anlattım. Burada da anlattım. Yine anlatayım. Kanal İstanbul, Cumhurbaşkanımızın milletinin onayına sunduğu, milletin de onay verdiği büyük bir projedir. Kanal İstanbul, boğazımızın özgürlük projesidir. Yüzde 52'si yeşil alanlardan oluşan Türkiye'nin en çevreci şehircilik projesidir. Yapacağımız rezerv konutlarla İstanbul'u depreme hazırlayan büyük bir dönüşüm projesidir' yanıtını verdi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
14
14
6
2
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Serkan

Milletten kastı beşli çete galiba. Şahsen ben bu kanala herhangi bir onay verdiğimi hatırlamıyorum.

Pasif Kullanıcı

hangi millet ??? referandum mu yaptınız lan,benim niye haberim yok ..

Pasif Kullanıcı

Mesela rize bayburt nevşehir falan onay veriyor