Görüş Bildir
Haberler
Baht Oyunu 16. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Baht Oyunu 16. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Müge Kakşi
01.10.2021 - 21:24

Baht Oyunu yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda; Bora ve ailesi Ada'yı istemeye gelirken Ada'nın ailesi ise Selin'i Ali'ye istemeye geldiklerini sanırlar. İstemenin gerçekleşmesiyle ortalık iyice karışır ve Bora olaya müdahale eder. İşte Baht Oyunu 16. bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

ARC film imzalı Kanal D'nin yeni dizisi Baht Oyunu her hafta birbirinden güzel bölümleriyle izleyici karşısına çıkıyor. Kısa sürede büyük bir izleyici kitlesine ulaşan romantik komedi dizisinin başrollerini ise Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel paylaşıyor. İşte Baht oyunu 16. bölüm fragmanı...

Baht Oyunu Son Bölüm Özeti

Baht Oyunu Son Bölüm Özeti

Bora, ilk aşk oyununa sürpriz bir hamle yapar. Ada’nın ilk aşkının peşine düşen Bora, Ada’yı Turgut’la beraber görünce Turgut’u Ada’nın ilk aşkı zanneder.

Bora, Nergis ve Aslan’ı Turgut ile buluşturur ve Ada’nın ilk aşkını bulduğunu söyler. Ada, Tuğçe ve Rüzgar da onların buluştuğu restorana gelince tam bir curcuna yaşanır.

Bora tüm müdahalelere rağmen Ada’ya evlenme teklifi etmeye karar verir. Bora’dan önce Ada’nın kapısını çalan Tuğçe ise Ada’ya Rüzgar’la beraber sakladığı sırrı çözdüğünü söyler. Tuğçe’nin gerçekleri öğrenmesiyle sarsılan Ada, Bora’nın ailesiyle birlikte elinde çiçeklerle kapıya geldiğini görünce ne yapacağını şaşırır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın