Görüş Bildir
Haberler
Bahçeli: TTB'yi İncelemek İçin Heyet Kurduk

Bahçeli: TTB'yi İncelemek İçin Heyet Kurduk

MHP lideri Devlet Bahçeli, geçtiğimiz günlerde kapatılması yönünde çağrı yaptığı Türk Tabipleri Birliği'ni (TTB) bir kez daha hedef aldı. TTB'yi 'bölücülüğün ve terörizmin saklandığı karanlık oluşum' diye niteleyen Bahçeli, birliği incelemek için heyet kurduklarını söyledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli Türk Tabipleri Birliği'ni incelemek için heyet kurduklarını açıkladı. 

'Bugünden geçerli olmak üzere, Başkanlık Divanı üyesi bir arkadaşımızın başkanlığında bir heyet teşekkül etmiştir' diyen Bahçeli 'Bu heyet marifetince Türk Tabipleri Birliği'nin dünü, bugünü, bütün fiili ve eylemleri incelenecek, gerekirse hazırlanacak dosya Cumhuriyet Savcılıklarına intikal ettirilecektir. Ümidimiz, kirli çamaşırların ortaya çıkmasıdır” diye konuştu.

"TTB derhal kapatılmalı, yöneticilerinden hesap sorulmalı"

"TTB derhal kapatılmalı, yöneticilerinden hesap sorulmalı"

Türk Tabipleri Birliği'nin salgın döneminde karamsarlık yaydığını söyleyen Bahçeli 'Adı Türk olan, gerçekte bölücülüğün ve terörizmin saklandığı karanlık oluşum olan bu birliğin milletimizin ne bir özlemini ne de hedef ve hayallerini paylaştığı vakidir. 16 Eylül'de Twitter'den yaptığım açıklamanın sonuna kadar arkasındayım. Türk Tabipleri Birliği derhal kapatılmalıdır. Aynı zamanda dediğim şudur: Bu Birliğin yöneticilerinden hesap sorulmalıdır' diye konuştu.

Bahçeli 'Türk Tabipleri Birliği'nin derdi hastalarımızın şifa bulması, tedavi edilmeleri, insan ve toplum sağlığının güvenceye kavuşması falan değil. Bunların asıl meselesi acaba şurda gedik açabilir miyiz, sorusuna cevap aramaktır' ifadelerini kullandı.

DW Türkçe

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
180
99
20
9
6
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

adam haklı kardeşim bunlar için en büyük tehdit bilgili eğitimli insandır. ona göre yol yapıyor. nasıl olsa hdp ya da pkk var oraya bağlıyacakları da belli. ... Devamını Gör

Bozkurt

Tunceli'de 26 Ekim 2018 günü donarak şehit olan askerlerin araştırılması için verilen önergeye AKP red, MHP ve HDP çekimser oy kullanmıştır. FETÖ'nün siyasi ... Devamını Gör

Resho

FETÖ'nün araştırılması için verilen araştırma teklifine hayır dediğiniz gün sizin ne kadar kaypak olduğunuzu tüm millet gördü. Yine ne işler peşindesin acaba?