Görüş Bildir
Haberler
BAHARDA KOT CEKET GİYEBİLECEĞİNİZ 7 FARKLI SEÇENEK

etiket BAHARDA KOT CEKET GİYEBİLECEĞİNİZ 7 FARKLI SEÇENEK

Pimood
16.04.2014 - 13:57 Son Güncelleme: 16.04.2014 - 14:44

Modası Geçmeyen Kot Ceketler Baharın Vazgeçilmez Parçası

Bahar aylarında ya da serin yaz akşamlarında, acaba üşürmüyüm diye düşündüğümüz anlarda, imdadımıza koşan, her kombinize uyum sağlayabilen parçalardan birisi olan ve asla modası geçmeyen kot ceketler oluyor. Her sezon markaların koleksiyonlarında en az bir tane modeline rastlamamızın mümkün olduğu kot ceketler2014 ilkbahar-yaz sezonu gelmişken, incelemek istediğim konulardan biri oldu.  Kombinlerimize renk katan kot ceketlerle nasıl farklı ve uyum içersinde kombinler yaratabiliriz, bir bakalım.

Kaynak: http://pimood.com/baharda-kot-ceket-g...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1- MİNİ BİR ELBİSEYLE

1- MİNİ BİR ELBİSEYLE

Bahar aylarında ve tabiki yazın giymekten vazgeçemediğiniz, renkli, cıvıl cıvıl mini elbisenizle kot ceketiniz oldukça uyumlu bir kombin yaratacaktır.

2- MAKSİ BİR ELBİSEYLE

2- MAKSİ BİR ELBİSEYLE

Maksi eteklerin ve elbiselerin çok tercih edildiği güneşli bahar günlerinde üşümemek için ve tarz bir görüntü elde edebilmek için, üzerinize yine kot ceketinizi alabilirsiniz.

3- ETEKLE

3- ETEKLE

Mini, midi veya maksi eteğinizle şık kombinler oluştururken, kot ceketiniz stilinize harika bir hava katacaktır. Özellikle kalem, dantel, şifon ve pileli eteklerin çok trend olduğu bu sezon, kot ceketinizle bir kombin yapmayı deneyebilirsiniz.

4- KUMAŞ PANTOLONLA

4- KUMAŞ PANTOLONLA

Kumaş pantolonunuzun kesimi klasik de olsa, spor da olsa farketmez, her türlü kumaş pantolonseçimiyle kombinleyeceğiniz kot ceketinizle farklı bir duruş sergileyebilirsiniz. Diğer 3 seçeneği ve harika kombinleri http://pimood.com/baharda-kot-ceket-giyebileceginiz-7-farkli-secenek/ bulabilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın