Görüş Bildir
Haberler
Baharda Dantel Esintisi

etiket Baharda Dantel Esintisi

Pimood
26.02.2014 - 16:22 Son Güncelleme: 26.02.2014 - 18:58

Baharda Dantel Esintisi

Trend listelerinden çıkmayan 'dantel'i gardroplarınıza yerleştirdiniz mi?

Soğuk kış günlerinden biraz olsun uzaklaşmak, dantelin romatik haliyle ve soft renkleriyle içinizi ısıtmak istedim bugün. 2014 ilkbahar-yaz sezonuna geri sayımı da başlattım artık. 2014 ilkbahar-yaz trendlerini yazdığım yazımda dantelin, bu yıl da çok ön planda olacağını söylemiştim. Benim için dantel her zaman asaletin ve zerafetin temsilcisi zaten. Yani benim trend listemde hep var aslında. 

Tasarımcılarda böyle düşünüyor olmalılar ki, koleksiyonlarında dantele oldukça fazla yer veriyorlar. Tabi klasik ve ağır görüntüsünden uzaklaşıp, biraz daha modern ve oldukça feminen halleriyle karşımıza çıkıyor dantelli tasarımlar.

Kaynak: http://pimood.com/baharda-dantel-esin...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1- Beyaz

1- Beyaz

Dantel, en saf haliyle, beyazla buluşuyor podyumlarda. Beyaz danteller, koleksiyonlarda şık takımlar, seksi bluzlar ve zarif elbiseler olarak boy gösteriyor.

2- Pastel Tonlar

2- Pastel Tonlar

Beyazın dışında danteli pastel tonlarda da çok göreceğiz, 2014 ilkbahar-yaz sezonunda. Özellikle lila, mavi, pembe ve sarı tonları, klasik dantellerden hoşlanmayan bayanlar için oldukça ideal.

3- Canlı Tonlar

3- Canlı Tonlar

Önümüzdeki sezon danteller için kullanılan renk paleti oldukça geniş. Canlı tonlarda seçeceğiniz dantel kıyafetinizle, zarif silüetinize dikkat çekici bir hava verebilirsiniz.

4- Şeffaf Danteller

4- Şeffaf Danteller

Tasarımcılar transparan kıyafetlerde sınır tanımıyor. Önümüzdeki sezon dantelin tamamen şeffaf kullanımı göze çarpıyor. Şeffaf dantelleri kontrast yaratarak, kalın kıyafetlerle kombinlemek ise işin püf noktası.

5- Gündüz Kullanımı

5- Gündüz Kullanımı

Dantel de gündüz kullanılır mı demeyin. Sade bir bluzla tamamlayacağınız dantel bir kalem eteği ya da casual bir pantolon ve blazer bir ceketle kombinleyeceğiniz dantel bir bluzu, çok rahat işe giderken kullanabilirsiniz. Burada dikkat etmeniz gereken tek şey, dantelin basic parçalarla kombinlenmesi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6- Gece Kullanımı

6- Gece Kullanımı

Gece kıyafetlerinin vazgeçilmezi dantel, podyumda büyülü, romantik ve seksi halleriyle karşımızda. Abartısız saç ve makyajla tamamlanan kıyafetlerde odak nokta ise dantelin cazibesinde.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın