Görüş Bildir
Haberler
Bağcılar'da Annesini Öldürüp Evi Ateşe Veren Zanlı Tutuklandı

Bağcılar'da Annesini Öldürüp Evi Ateşe Veren Zanlı Tutuklandı

İstanbul Bağcılar’da Pazar günü annesini öldüren ve kaldıkları evi ateşe veren zanlı gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edildi ve tutuklandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Annesini öldürdükten sonra evi ateşe verdi. Çıkarıldığı mahkemede tutuklandı

Annesini öldürdükten sonra evi ateşe verdi. Çıkarıldığı mahkemede tutuklandı

Annesi Havva S.'yi öldüren Ali S., 'Canavarca hisle eziyet çektirerek öldürme' ve ‘Üstsoydan akrabayı kasten öldürme' suçlarından tutuklandı. Olay dün saat 16.30 sıralarında Fevzi Çakmak Mahallesi 2005. Sokak'ta yaşandı. Annesini öldürdükten sonra evi ateşe veren şüpheli kendisini yanan eve kilitledi. Bildirim üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri, kapıyı kırarak içeri girip yaralı olarak kurtardıkları şüpheliyi gözaltına aldı. İfadesi alınmak üzere emniyete götürülen Ali S., işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Görüntülere yayın yasağı geldi, paylaşım yapan 3 kişi gözaltına alındı

Görüntülere yayın yasağı geldi, paylaşım yapan 3 kişi gözaltına alındı

Sosyal medyada olaya ait olduğu iddia edilen bazı görüntülerin paylaşılması üzerine RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, cinayet vakasıyla ilgili görüntülerin internet ve sosyal medyada kullanılmaması çağrısı yaptı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, cinayetle ilgili haberlere erişim engeli ve yayın yasağı getirilmesine ilişkin savcılığa başvuru yaptı. Nöbetçi Bakırköy Sulh Ceza Hakimliği, cinayete ilişkin görüntülerle ilgili yayın yasağı kararı verdi. Görüntüleri paylaşan üç kişi ayrıca 'Soruşturmanın Gizliliğinin Alenen İhlal Edilmesi' suçundan gözaltına alındı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
91
19
8
7
4
3
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Metin Akalp

O kadıncağızın ruhu mahkemeye gelse "Çok ceza vermeyin yazıktır." derdi. Anne yüreği öyledir ama annesine onu yapan merhameti hak etmiyor. Gün yüzü görmesin.

Baverygt

Önüne bu olayın videosu çıkan olursa lütfen izlemesin arkadaşlar yayın yasağı getirilmesi çok doğru çünkü videosu cidden insanı çok etkiliyor berbat bişey

demet s.

Kadın ölmemiş olsa tutuklanmazdı... imza: TC Adalet