Görüş Bildir
Haberler
Babasız Büyüyen Kız Çocuklarının Karşılaştığı Birbirinden Zorlu Ama Bir O Kadar da Hayata Bağlayan 13 Durum

etiket Babasız Büyüyen Kız Çocuklarının Karşılaştığı Birbirinden Zorlu Ama Bir O Kadar da Hayata Bağlayan 13 Durum

Meltem
26.12.2017 - 10:31

Hiç kimse için kolay değildir de en çok kız çocuklarının canını yakar babasız büyümek…

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Babasız büyüyen kızlar hiçbir zaman prenses olamazlar ama benim diyen prensleri bile dize getirecek kadar kuvvetli olurlar.

2. Kendi kayıpları bir tarafa, en çok annelerine üzülürler. Hayat arkadaşını kaybetmenin ne demek olduğunu bilmeseler bile, annelerinin acılarına her daim ortak olmaya çalışırlar.

3. Başkalarına güvenme konusunda sorun yaşarlar ancak bu onları her zaman dikkatli bir insan yapar. Dışarıdan gözlemlemeyi çok iyi bildiklerinden adeta insan sarrafına dönüşürler.

4. Kafalarının içinde her daim konuşan, sorgulayan ve hesap soran biri vardır. Bu durum onları zorlasa da, her seferinden ayağa kalkmayı ve yeniden başlamayı bilirler.

5. Güzellik elbette görecelidir ama babasız büyüyen kızlar hiç öyle görünmeseler bile kendilerini beğenmezler. Bu da onları mütevazı bir insan haline getirir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hayatta karşılaştığı tüm zorlukların üstesinden tek başlarına gelmek zorunda kalırlar ama onları her zaman destekleyen, sıcaklığıyla kucaklayan ve dünyalar kadar çok seven anneleri yanlarındadır.

7. Babasız büyüyen kız çocukları yalnız kalmaktan hiç hoşlanmazlar. Her ne kadar yorucu olsa da bu onları sosyal ve aranılan insan yapar.

8. Ayrılık korkularını dibine kadar yaşarlar ve tüm ayrılıklarda büyük bir yıkıma uğrarlar. Ama ne demişler: “Sizi öldürmeyen şey güçlendirir.”

9. Tüm gülüşleri, dolu dolu görünen kahkahaları yarımdır, eksiktir ama gerçek bir kahkahanın değerini ancak onlar bilirler.

10. Bir şiir, bir şarkı, bir roman ya da bir film sahnesi onları hüngür hüngür ağlatmaya yeter de artar bile. Tüm bunları görerek yalnız olmadıklarının da farkına varırlar.

10. Bir şiir, bir şarkı, bir roman ya da bir film sahnesi onları hüngür hüngür ağlatmaya yeter de artar bile. Tüm bunları görerek yalnız olmadıklarının da farkına varırlar.
İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Onları yönlendiren, hayata hazırlayan bir babaları olmadığı için bunu deneme-yanılma yöntemiyle öğrenirler. Her seferinde tökezleseler de, hayatın getirdiklerinin kıymetini çok iyi bilirler.

12. Hani derler ya, bir kız çocuğunun ilk aşkı babasıdır diye… Babasız büyüyen kızlar bunun ne demek olduğunu iliklerine kadar hissederler. Bir şeyler yarım kalmış gibi görünse de onlar kendi şanslarını yaratırlar.

13. İlişkilerinde sık sık hayal kırıklığına uğrarlar ancak en sonunda buldukları adamın mükemmel bir baba olacağını gözlerinin içine bakarak anlarlar.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
301
218
54
29
12
3
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ey

peki annesi ve babası hayattayken onlar yokmuşçasına büyüyüyenlerin yaşadıkları....

Senem Şengül

Mesela ben, hiçbi zaman bir ailem varmış gibi hissetmedim. Hatta kardeşim de öyle.

yama ken

Aynısı babasıyla arasında buzdağı olan kızlar için de geçerli sanırım. Üzülmeyin babalar gerekli varlıklar değil zaten

Serenat Athena

Öyle deme. Babalar önemlidir.

ruveydaaydin

Birde babası yaşadığı halde babasız büyeyen kadınları ekleyelim buraya. #7 ile #10 na katımıyorum.Çoğumuz ağlamıyoruz derdimizi kimseyle paylaşmıyoruz ve yal... Devamını Gör