Görüş Bildir
Haberler
Aziz Yıldırım'dan Çarpıcı Volkan Yorumu

Aziz Yıldırım'dan Çarpıcı Volkan Yorumu

Batuhan
15.06.2015 - 12:29
İçeriğin Devamı Aşağıda

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım 'ın Volkan Demirel 'in sarı-lacivertli takımın şampiyon olamamasında büyük rolü olduğu şeklinde konuştuğu iddia edildi.

Habertürk'te yayınlanan 'SporTürk' adlı programında Aziz Yıldırım'a yakınlığıyla bilinen moderatör Faik Çetiner çok önemli ifadeler kullandı.

Fenerbahçe eski yönetim kurulu üyesi Şevket Yılmaz , sarı-lacivertli takımla ilgili değerlendirmesi sırasında ' Gelelim kaleci olayına, Volkan Demirel iyi maçlar oynadı ama bu sezonki maçlara bir bakın, Galatasaray'ı şampiyon yapan Muslera'dır. Bizi de şampiyonluktan eden kusura bakmasın, Volkan'dır ' sözleri üzerine Faik Çetiner önemli bir iddia bulundu.

Çetiner, Aziz Yıldırım'ın Volkan Demirel hakkında eleştirilerde bulunduğunu vurgulayarak ve Şevket Yılmaz'ın yorumu gibi yorum yaptığını dile getirerek ' Bu anlattıklarınızı bir ortamda sayın Aziz Yıldırım da söyledi. Ben bunları duydum, onu söylüyorum. Yani 'GalatasarayMuslera şampiyon yaptı, bizi de kaleciler yaktı' şeklinede ifadeleri var ' dedi.

Sporx

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
5
3
0
0
0
0